Jätkänkynttilä silta

§ 4 Liikuntapaikkojen harjoitusvuorot kesällä 2019

Lataa 

ROIDno-2019-1076

Päätöspäivämäärä

9.4.2019

Päätöksen tekijä

Liikuntajohtaja

Päätöksen perustelut

Liikuntapaikkojen kesäajan harjoitteluvuorot on valmisteltu liikuntapalvelujen yksikössä liikuntakoordinaattorin toimesta. Valmistelussa on huomioitu Vapaa-ajanlautakunnan avustusohjeet. Vuorot ovat voimassa kesäkauden 2019. Liikuntapalvelut pidättää oikeuden muuttaa tai perua vuoroja. 

Päätös

Myönnän liikuntapaikkojen harjoitus- ja käyttövuorot liikuntakoordinaattorin esityksen mukaisesti. Vuorot ovat voimassa kesäkaudella 2019 tilakohtaisten vuorokalentereiden mukaisesti. Vuorokalenterit ovat nähtävillä osoitteessa: https://resurssivaraus.rovaniemi.fi. Vuoroista peritään käyttömaksut Vapaa-ajanpalvelualueen hinnaston mukaisesti.

Vuoron saajan tulee ilmoittaa välittömästi, jos myönnettyä vuoroa ei oteta vastaan. Vuoron saajalla on oikeus perua myönnetty vuoro harjoituskauden aikana. Välttyäkseen vuoron maksamisesta tulee vuoro perua kirjallisesti tai sähköpostilla seitsemän (7) vuorokautta ennen peruttavan vuoron alkua. Jos ilmoitus vuoron perumisesta myöhästyy tai jää tekemättä, laskutetaan käyttämättä jäänyt vuoro

Allekirjoitus

Pekka Hämäläinen, liikuntajohtaja

Organisaatiotieto

Vapaa-aika