§ 33 Varsinaisen työpaikan sijainnin vaihtuminen

Lataa 

ROIDno-2018-1916

Päätöspäivämäärä

6.6.2018

Päätöksen tekijä

Tilaliikelaitoksen johtaja

Päätöksen perustelut

Tilaliikelaitokselta on poistunut viime vuosina ja poistuu lähiaikoina useita rakennuksia käytöstä eri puolilta kaupunkia ja osa rakennuksista on myös vajaakäytöllä. Kiinteistönhoitaja Veijo Matilan hoitamat kiinteistönhoidon kohteet ovat olleet tähän asti pääosin Sinetän ja Tapionkylän alueella. Viimeisten vuosien aikana Sinetän ja Tapionkylän alueelta tilaliikelaitoksen omistuksesta ja palveluverkosta ovat poistuneet Ounasjoen monitoimihalli, Ounasjoen koulu, Ounasjoen koulun tekniset tilat, Sinetän vanha puukoulu, Tapionkylän entinen koulu ja Välirinteentie 5.

Tilaliikelaitos hoitaa tällä hetkellä Rovaniemen Kaupunkikiinteistöt Oy:n omistamia rakennuksia Sinetässä ja Meltauksessa, mutta kiinteistönhoitosopimus tilaliikelaitoksen ja Rovaniemen Kaupunkikiinteistöt Oy:n välillä Sinetän osalta päättyy 31.7.2018 ja Meltauksen osalta 31.8.2018. Alueella olevien tilaliikelaitoksen omistamien rakennusten määrä on jatkossa olennaisesti pienempi, eikä työmäärä edellytä enää kokopäivätoimista kiinteistönhoitajaa. Tilaliikelaitoksella on kaupungin keskustan ja keskustan välittömässä läheisyydessä useita rakennuksia, jotka tilaliikelaitos omistaa ja kiinteistönhoitaja Veijo Matilan työpanosta tarvitaan pääosin kaupungin keskustan ja keskustan läheisyydessä. Työtehtäviin ja voimassa olevan työsopimuksen ehtoihin ensisijaisen työpaikan sijainnin vaihtumisella ei ole vaikutusta.

Päätös

Päätän, että kiinteistönhoitaja Veijo Matilan varsinaisen työpaikan (ensisijaisen työhönottopaikan) sijainti on 1.8.2018 alkaen osoitteessa Kairatie 75, 96910 Rovaniemi.

Allekirjoitus

Tilaliikelaitoksen johtaja Pekka Latvala

Organisaatiotieto

Tilaliikelaitos

 

Rovaniemen kaupungin kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi

puh. 016 322 6014, fax. 016 322 6450, kirjaamo@rovaniemi.fi