§ 36 Varsinaisen työpaikan sijainnin vaihtuminen

Lataa 

ROIDno-2018-1916

Päätöspäivämäärä

11.6.2018

Päätöksen tekijä

Tilaliikelaitoksen johtaja

Päätöksen perustelut

Tilaliikelaitokselta on poistunut viime vuosina ja poistuu lähiaikoina useita rakennuksia käytöstä eri puolilta kaupunkia ja osa rakennuksista on myös vajaakäytöllä. Kiinteistönhoitaja Jukka Pallarin hoitamat kiinteistönhoitodon kohteet ovat olleet tähän asti pääosin Meltauksen ja Patokosken alueella. Viimeisten vuosien aikana Meltauksen alueelta tilaliikelaitoksen omistuksesta ja palveluverkosta on poistunut Meltauksen koulu, Meltauksen koulun tiloissa toiminut hoivakoti ja Meltausen opettajain asuintalo. Meltauksen koulun erikoisluokkatilojen toiminta loppuu todennäköisesti syksyyn 2018 mennessä. Lisäksi Meltauksen entinen terveystalon toiminta on lakkautettu.

Tilaliikelaitos hoitaa tällä hetkellä Rovaniemen kaupunkikiinteistöt Oy:n omistamia rakennuksia Meltauksessa ja Sinetässä, mutta kiinteistönhoitosopimus tilaliikelaitoksen ja Rovaniemen kaupunkikiinteistöt Oy:n välillä Meltauksen osalta päättyy 31.8.2018 ja Sinetän osalta 31.7.2018. Alueella olevien tilaliikelaitoksen omistamien rakennusten määrä on jatkossa olennaisesti pienempi, eikä työmäärä edellytä enää kokopäivätoimista kiinteistönhoitajaa. Tilaliikelaitoksel on kaupungin keskustan ja keskustan välittömässä läheisyydessä useita rakennuksia, jotka tilaliikelaitos omistaa ja kiinteistönhoitaja Jukka Pallarin työpanosta tarvitaan pääosin kaupungin keskustassa ja keskustan läheisyydessä. Työtehtäviin ja voimassa olevan työsopimuksen ehtoihin ensisijaisen työpaikan sijainnin vaihtumisella ei ole vaikutusta.

Päätös

Päätän, että kiinteistönhoitaja Jukka Pallarin varsinaisen työpaikan (ensisijaisen työhönottopaikan) sijainti on 1.9.2018 alkaen osoitteessa Kairatie 75, 96910 Rovaniemi

Allekirjoitus

Tilaliikelaitoksen Johtaja Pekka Latvala

Organisaatiotieto

Tilaliikelaitos

 

Rovaniemen kaupungin kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi

puh. 016 322 6014, fax. 016 322 6450, kirjaamo@rovaniemi.fi