§ 22 Kotopro -ohjelmiston pienhankinta

Lataa 

ROIDno-2023-460

Päätöspäivämäärä

20.6.2023

Päätöksen tekijä

Tilapalvelupäällikkö

Kuvaus

Tilapalvelukeskuksen kiinteistöhuolto huolehtii kiinteistöjen kunnossapidosta talvisin ja kesäisin. Kiinteistönhoitajan tulee raportoida päivittäin kiinteistötyönjohdolle havaitsemistaan virheistä, puutteista tai vaurioista hoitamissaan kohteissa. Kiinteistötyönjohdon yhtenä tehtävänä on valvoa ostopalveluna toteutettavien talvikunnossapidon kohteena olevien kohteiden laatua ja mahdollisia ulkopuolisten talvikunnossapitourakoitsijoiden aiheuttamia vaurioita talvikunnossapitokauden päätyttyä suoritettavilla katselmus- ja laatukierroksilla keväisin sekä reklamoida niistä.

Tilapalvelukeskus on yhteistyössä tietohallinnon kanssa selvittänyt ohjelmistotoimittajia, joilla olisi mobiili järjestelmä kohteissa havaittavien virheiden, puutteiden ja vaurioiden dokumentointiin. Tilapalvelukeskus on pyytänyt tarjouksen Kotopro Oy:ltä pilvipalveluna toimivasta Kotopro -ohjelmistosta, joka on käytössä useilla rakennus- ja kiinteistöalan toimijoilla. Kotopron avulla kiinteistötyönjohtaja tai kiinteistönhoitaja voi helposti ottaa matkapuhelimellaan valokuvan havainnostaan, tallentaa kuvan ja kirjata lisätietoja järjestelmään. Kotopro -järjestelmän käyttöönoton (sisältää koulutuksen) hinta on 600 euroa, alv. 0 % ja ylläpitohinta 600 euroa/kuukaudessa, alv. 0 % enintään 50:lle käyttäjälle. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (24 %). Kotopro -järjestelmä hankitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ja sopimuns voidaan irtisanoa kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla. Kyseessä on pienhankinta.

Tilapalvelukeskus on käynyt Kotopro -järjestelmän hankinnan läpi tietosuojavastaavan kanssa ja on pyytänyt lausunnon tietohallintojohtajalta. Hankinnasta (ICT-hankinta) tietohallintojohtajalla ei ole huomautettavaa.

Päätös

Päätän hankkia Kotopro Oy:ltä Kotopro -järjestelmän edellä kuvatulla tavalla. 

Allekirjoitus

Tilapalvelupäällikkö Pekka Latvala

Organisaatiotieto

Omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut