Lapsi- ja lapsiperheneuvosto, kokous 22.11.2023

§ 6 Lapsi- ja lapsiperheneuvoston edustajien valinta lautakuntiin

ROIDno-2023-3594

Valmistelija

  • Tarja Kuoksa, palvelualuepäällikkö, tarja.kuoksa@rovaniemi.fi

Perustelut

Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsee edustajansa henkilökohtaisine varajäsenineen hyvinvointilautakuntaan, elinvoimalautakuntaan, tekniseen lautakuntaan ja sivistyslautakuntaan. Lautakuntien tehtävät on kuvattu Rovaniemen kaupungin hallintosäännön luvussa 4 §31, §32, §34, §37 ja §38. Lautakunnat kutsuvat lapsi- ja lapsiperheneuvoston jäsenen kokouksiinsa puhe- ja läsnäolo-oikeudella, pois lukien salassa pidettävät asiat. Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsee edustajat lautakuntiin lautakuntien toimikauden ajaksi.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Tarja Kuoksa, palvelualuepäällikkö, tarja.kuoksa@rovaniemi.fi

Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsee edustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan seuraaviin toimielimiin ajalle 1.1.2024 - 31.5.2025:

  • hyvinvointilautakunta
  • sivistyslautakunta
  • elinvoimalautakunta
  • tekninen lautakunta

Päätös

Hyvinvointilautakunta

Hyvinvointilautakuntaan edustajaksi asettuivat ehdolle Amiina Abdalla, Arja Kilpeläinen ja Krista Heikkinen. Puheenjohtaja totesi, että pidetään suljettu lippuäänestys, koska ehdokkaita oli useampia. 

Ääntenlaskijana toimi Eveliina Johansson-Kivioja. Ääniä annettiin 7. Amiina Abdalla sai yhden äänen, Arja Kilpeläinen 2 ääntä ja Krista Heikkinen 4 ääntä.

Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsi hyvinvointilautakuntaan edustajaksi Krista Heikkisen ja varaedustajaksi Arja Kilpeläisen.

 

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakuntaan edustajaksi asettuivat ehdolle Eveliina Johansson-Kivioja, Arja Kilpeläinen ja Mira Pallari. Puheenjohtaja totesi, että pidetään suljettu lippuäänestys, koska ehdokkaita oli useampia.

Ääntenlaskijana toimi Krista Heikkinen. Ääniä annettiin 7. Eveliina Johansson-Kivioja sai 4 ääntä, Arja Kilpeläinen 2 ääntä ja Mira Pallari yhden äänen.

Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsi sivistyslautakuntaan edustajaksi Eveliina Johansson-Kiviojan ja varaedustajaksi Arja Kilpeläisen.

 

Elinvoimalautakunta

Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsi elinvoimalautakuntaan edustajaksi  Arja Kilpeläisen ja varaedustajaksi Sini Springaren.

 

Tekninen lautakunta

Lapsi- ja lapsiperheneuvosto valitsi tekniseen lautakuntaan edustajaksi Amiina Abdallan ja varaedustajaksi Henna Kaartisen.

 

Tiedoksi

Hyvinvointilautakunnan, sivistyslautakunnan, elinvoimalautakunnan ja teknisen lautakunnan sihteerit, CaseM-tuki, luottamushenkilörekisteri/Marja Marjetta