§ 9 Logistiikan vakanssien siirto

Lataa 

ROIDno-2024-361

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 56 § 

Viranhaltijan siirtäminen toiseen virkasuhteeseen. Viranhaltijan siirtämisestä toiseen virkasuhteeseen kunnallisen viranhaltijalain 24 §:n nojalla päättää viranomainen, jolla on toimivalta molempiin virkasuhteisiin ottamisessa. Jos toimivalta on eri viranomaisilla, siirtämisestä päättää kaupunginjohtaja.

 

Kuvaus

Sivistys- ja hyvinvointitoimialan sekä teknisen toimialan kesken on suunniteltu kaupungin logistiikka- ja joukkoliikennetoimintojen keskittäminen teknisen lautakunnan alaisuuteen yhteen yksikköön. Edellä mainittujen toimintojen yhdistämisestä arvioidaan syntyvän pidemmällä aikavälillä kaupungille kustannussäästöjä kun yhdessä yksikössä suunnitellaan ja toteutetaan kaupungin eri toimijoiden kuljetuksia.

Sivistyslautakunnan alaisuudesta siirtyy kaksi vakanssia (logistiikka-asiantuntija, logistiikkatyöntekijä) tekniseen lautakuntaan. Yhteistoimintaneuvottelut on käyty sivistys- ja hyvinvointitoimialalta siirtyvän henkilöstön kanssa muutokseen liittyen 8.12.2023 ja 20.12.2023.

Siirrolla ei ole välitöntä vaikutusta tehtävänkuvaan tai palvelussuhteen etuihin.

 

Päätös

Siirrän logistiikka-asiantuntijan vakanssin 79666 (Timo Lampiaho) ja logistiikkatyöntekijän vakanssin 07240002 (Raimo Rauhala) 1.3.2024 alkaen sivistys- ja hyvinvointitoimialalta tekniselle toimialalle.

 

 

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio

Organisaatiotieto

Sivistys- ja hyvinvointipalvelut