§ 13 Konservaattorin toimen (vakanssi nro 21650001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-135

Päätöspäivämäärä

26.4.2024

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Monna Laari täyttää konservaattorin toimen kelpoisuusvaatimukset. Hänellä on konservaattorin AMK-tutkinto. Lisäksi päätöksen perusteena on haastattelussa saatu vahvistus hänen osaamisestaan ja soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Taidemuseonjohtaja Riitta Kuusikko:

Konservaattorin toimi (vakanssinro 21650001) on ollut haettavana 29.3.2024 mennessä sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla, Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Käytössä oli anonyymi rekrytointi. Toimeen oli palvelualuepäällikkö Merja Tervon täyttölupa ja siihen on varattu määräraha taidemuseon talousarvioon.

Konservaattorin toimen kelpoisuusvaatimuksena oli konservaattorin AMK-tutkinto. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkokemus nykytaiteen parissa sekä monipuolinen materiaalituntemus katsottiin eduksesi. 

Toimeen saapui määräaikaan mennessä 6 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin neljä henkilöä. Haastatteluryhmään kuuluivat taidemuseonjohtaja Riitta Kuusikko ja intendentti Aira Huovinen.

Haastatteluryhmä esittää, että avoinna olevaan konservaattorin toimeen (vakanssi nro 21650001) valitaan konservaattori Monna Laari ja varalle konservaattori Nea Kujala.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

 

 

 

 

 

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Rovaniemen taidemuseon  konservaattorin toimeen (vakanssi nro 21650001) konservaattori AMK Monna Laari ja varalle konservaattori Nea Kujala.

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut