Banneri

Kylien kehittämisjaosto, kokous 11.11.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 67 Ilmoitusasiat

Valmistelija

  • Heli Välikangas, alueellisten palvelujen johtaja, heli.valikangas@rovaniemi.fi

Perustelut

Tiedotuslehti

Tiedotuslehti ei ilmesty enää tänä vuonna.

Kaupungin yhteinen joulukalenteri

Joulua ei ole peruttu – tehdään joulumieli kaupunkilaisille ja täällä vieraileville yhdessä!
Rovaniemi on järjestämässä Lordin aukiolle elävää joulukalenteria, johon kaikki voivat osallistua videotervehdyksen kautta tai esiintymällä paikanpäällä. Jokaisella on oma nimikkoluukku ja -päivä, johon saa vapaasti ideoida sisällön. Joulukalenterin avaus on joulukuussa päivittäin klo 18. Paikalla järjestetään erilaista tapahtumaa: laulu- ja tanssiesityksiä, satuja, lahjoituksia, julkistuksia, haasteita, tervehdyksiä jne. Tämän jälkeen ohjelmaa tulee eri toimijoilta esimerkiksi kylistä, yrityksistä ja yhdistyksistä ennalta nauhoitettujen videoiden muodossa. Kokonaisuus striimataan ja lähetetään verkon välityksellä kotimaahan muun muassa Visit Rovaniemen fb-kanavalla. Ohjelmiin lisätään ajoittain #rovaniemenjouluhaaste, #jouluaeioleperuttu ja #jouluhaaste, joilla aktivoidaan kaupunkilaiset ja eri toimijat mukaan teemapäiviin, haasteisiin. Näitä ovat mm. tonttulakkihaaste, piparihaaste, lumiukko/lumilyhtyhaaste, itsenäisyyspäivänä kynttilähaaste ja bongaa tonttuhaaste. Joulukalenteria ovat toteuttamassa muun muassa ROKKE -Rovaniemen keskustan kehittäminen, Likiliike, Rovaniemen kaupunki, Rovaniemen markkinakiinteistöt Oy, Visit Rovaniemi sekä lukuisat muut yhteistyötahot, yritykset ja yhdistykset.

Kyläyhdistyksiä on jo tiedotettu asiasta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Heli Välikangas, alueellisten palvelujen johtaja, heli.valikangas@rovaniemi.fi

Kylien kehittämisjaosto merkitsee annetut selonteot tiedoksi.

Päätös

Kylien kehittämisjaosto merkitsi ilmoitusasiat tiedoksi ja totesi, että seuraava kokous pidetään Porokarissa 16.12. kello 14.00, Porokarin kylätilalla osoitteessa Kittiläntie 8325.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.