§ 25 Päällystepohjatyöt ja vihertyöt, urakoitsijan valinta

Lataa 

ROIDno-2023-452

Päätöspäivämäärä

14.8.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Tarjouspyynnön mukaisesti, hankinnan valintaperusteena on edullisin kokonaishinta arvioiduille työmäärille. Määräaikaan mennessä saapui kaksi tarjousta. Tarjouksen jättivät Kaukomaa Oy 41850 € ja Destia Oy 44000 €.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin yhdyskuntatekniikan yksikkö on pyytänyt sähköpostitse tarjouksia päällystysohjelman mukaisten vuoden 2023 murskepintaisten päällystyskohteiden pohja- ja vihertöistä.  Urakassa muotoillaan ja nurmetetaan päällystettävien katujen sivuojat sekä muotoillaan ja tiivistetään kadut päällystettä varten. Tarjousten jättämisen määräaika oli 20.6.2023. Hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita. Hankinta kilpailutettiin rajoitettua hankintamenettelyä käyttäen.

Päätös

Päätän valita urakoitsijaksi edullisimman kokonaistarjouksen tehneen Kaukomaa Oy:n. Tarjouksen kokonaishinta arvioiduille työmäärille on 41850 € (alv 0 %). Lisäksi valtuutan rakennuttajapäällikön allekirjoittamaan urakkasopimuksen ja muut urakkaan liittyvät asiakirjat valitun urakoitsijan kanssa.

Allekirjoitus

Janne Alkki

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut