§ 34 Ryhmäkasvien hankinta vuodelle 2024

Lataa 

ROIDno-2023-2931

Päätöspäivämäärä

12.10.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Toimialajohtajan päätös 22.06.2023 § 59: Toimivallan delegointi, erillishankinnat teknisissä palveluissa, ROIDno-2021-519

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin Tekniset palvelut on pyytänyt tarjouksia ryhmäkasvien taimista. Kyseessä on kertahankinta kesän 2024 ryhmäkasvi-istutuksiin. Sopimus astuu voimaan, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet hankintasopimuksen. Tilaaja tekee hankinnan kohdetta koskevan tilauksensa tarpeen mukaan. Tarjouspyynnössä esitetyt hankintamäärät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta määräostovelvoitetta. Hankintaan sisältyy optio mahdollisiin lisätilauksiin. Hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita. Tarjoukset pyydettiin rajoitettuna menettelynä. Tarjouspyynnöt lähetettiin yhdeksälle (9) puutarhalle.

Tarjousten jättämisen määräaika oli 10.10.2023 klo 12:00.

Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät Kalle Haavikon Puutarha ja Ollilan Puutarha.

Tarjousten avauksen ensimmäisessä vaiheessa tarkastettiin tarjouspyynnössä tarjoajayrityksille asetettujen kelpoisuusehtojen täyttyminen. Tarjoajat täyttivät tarjouspyynnössä tarjoajille asetetut kelpoisuusehdot. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkastamisessa todettiin, että tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Hankinnan valintaperusteena oli yksikköhinnaltaan edullisin hinta kasvilajeittain.

Päätös

Päätän, että Ryhmäkasvit kesän 2024 ryhmäkasvi-istutuksiin hankinta jaetaan tarjoajien kesken Hankintapäätösliitteiden 1 ja 2 mukaisesti.

Allekirjoitus

kaupungininsinööri Janne Alkki

Organisaatiotieto

Sivistys- ja hyvinvointipalvelut