§ 33 Taimihankinta kevät 2024; puut, pensaat, perennat

Lataa 

ROIDno-2024-766

Päätöspäivämäärä

21.3.2024

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Toimialajohtajan päätös 22.06.2023 § 54: Toimivallan delegointi, erillishankinnat teknisissä palveluissa, ROIDno-2021-519.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin Tekniset palvelut on pyytänyt tarjouksia puiden, pensaiden ja perennojen taimista. Kyseessä on kertahankinta kevään 2024 istutuksiin. Taimitilaukset tehdään taimistoilta Hankintapäätöksen liitteiden 1 ja 2 mukaisesti, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman. Tilaaja tekee hankinnan kohdetta koskevan tilauksensa tarpeen mukaan. Hankintaan sisältyy optio mahdollisiin lisätilauksiin. Hankintaan sovelletaan kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita. Tarjoukset pyydettiin rajoitettuna menettelynä.

Tarjousten jättämisen määräaika oli 18.3.2024 klo 14:00.

Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät Ahosen Taimisto Oy, Lassilan Taimisto tmi, Särkän Perennataimisto Ky ja Taimisto Huutokoski Oy.

Tarjousten avauksen ensimmäisessä vaiheessa tarkastettiin tarjouspyynnössä tarjoajayrityksille asetettujen kelpoisuusehtojen täyttyminen. Tarjoajat täyttivät tarjouspyynnössä tarjoajille asetetut kelpoisuusehdot. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkastamisessa todettiin, että tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Hankinnan valintaperusteena oli yksikköhinnaltaan edullisin hinta kasvilajeittain.

Päätös

Päätän, että Taimihankinta kevään 2024 istutuksiin jaetaan tarjoajien kesken Hankintapäätösliitteiden 1 ja 2 mukaisesti.

Allekirjoitus

kaupungininsinööri Janne Alkki

Organisaatiotieto

Sivistys- ja hyvinvointipalvelut