§ 28 Ohjaamon asiakasvastaavan valintapäätös

Lataa 

ROIDno-2022-3867

Päätöspäivämäärä

9.11.2022

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Kähkönen täyttää tehtävän kelpoisuusvaatimuksen ja hänellä on tehtävään soveltuva koulutus. Kähkösellä on aiempaa kokemusta nuorten ohjaustyöstä sekä nuorten palveluista. Haastattelun perusteella saatiin myös vahvistus hänen soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalveluissa on ollut haettavana Ohjaamon asiakasvastaavan tehtävä. Ajalla 1.1.2021–31.12.2024 Rovaniemen kaupunki on mukana työllisyyden kuntakokeilussa, jonka aikana asiakasvastaava työskentelee virkasuhteessa. Tehtävä oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi,​ Rovaniemen kaupungin nettisivuilla sekä TE-​toimiston sivuilla. Hakuaika alkoi 14.10.2022 ja päättyi 31.10.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään oli soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassa eduksi katsottiin aiempi kokemus ohjaustyöstä ja nuorten palveluista sekä työllisyys- ja koulutuspalvelujen tuntemus. 

Ohjaamon asiakasvastaavan paikkaan haki yhteensä 26 hakijaa, joista kolmella ei ollut kelpoisuuden täyttävää korkeakoulututkintoa. Haastatteluun valittiin kuusi hakijaa hakemuksen ja työkokemuksen perusteella. Haastattelut toteutettiin 4.11.2022. Haastattelut toteutti työllisyyspäällikkö Sanna Mäensivu ja palvelukoordinaattori Soile Saastamoinen.

Hakuasiakirjojen, niistä laaditun ansiovertailun ja suoritettujen haastattelujen perusteella haastatteluryhmä esittää yksimielisesti, että Ohjaamon asiakasvastaavan tehtävään valitaan KM  Saara Kähkönen. 

 

 

Päätös

Päätän,​ että Ohjaamon asiakasvastaavan virkaan valitaan KM Saara Kähkönen 28.11.2022 alkaen. Ennen virassa aloittamista valittavan henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö elinkeinot ja työllisyys

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut