ROIDno-2024-215
Ruoka- ja puhtauspalveluiden palvelualueella ruokapalvelut yksikössä on ollut haettavana keittiömestarin toimi (vakanssinro 9240039). Toimi on ollut julkisesti haettavana 28.11.–12.12.2024 välisen ajan. Toimen kelpoisuusehtona on ollut alan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason koulutus ja työkokemusta ammattikeittiön työnjohtotehtävistä.
Työntekijältä edellytetään myös käytännön kokin taitoja mielellään suuremmasta tuotantokeittiöstä ja perus TVT-taitoja sekä organisointikykyä keittiön päivittäisten tehtävien toteuttamiseen ja kykyä huomioida asiakkaiden toiminnan luonne. Lisäksi tehtävässä tarvitaan joustavuutta ja paineensietokykyä erilaisten yllättävien tilanteiden selvittämiseen sekä kestävyyttä toistotyössä. Suuressa lähityöyhteisössä toimiminen vaatii hyviä yhteistyötaitoja
Määräaikaan mennessä tointa haki viisi (5) henkilöä, joista anonyymien hakemusten perusteella yksi (1) henkilö täytti kelpoisuusvaatimukset. Ruokapalvelun palveluohjaaja ja palvelualuepäällikkö haastattelivat hänet 8.1.2025.
Haastatellulla on vaadittu koulutus ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kyky huomioida asiakkaiden toiminnan luonne. Haastatteluissa kävi ilmi hakijalla olevan myös tehtävään vaadittavat muut taidot ja osaaminen.
Haastattelun perusteella haastatteluryhmä esittää, että kyseiseen keittiömestarin toimeen (vakanssinro 9240039) valitaan Petri Tervashonka. Toimen aloituspaikkana on Ylikylän monitoimitalon keittiö.
HS § 53 / KV 17.6.2023 § 70
Sivistys- ja hyvinvointipalvelujen toimialajohtajan päätös 2.6.2023 § 17
Päätän valita ruoka- ja puhtauspalveluiden palvelualueen ruokapalvelut yksikköön keittiömestarin toimeen (vakanssinro 9240039) Petri Tervashongan 10.2.2025 alkaen edellä esitetyillä perusteilla. Toimen aloituspaikkana on Ylikylän monitoimitalon keittiö. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.