§ 2 Pysäköinninvalvonnan ohjelmistot

Lataa 

ROIDno-2021-897

Päätöspäivämäärä

5.3.2021

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Tekniset palvelut

Päätöksen perustelut

Pysäköinninvalvonta on tehnyt markkinakartoituksen ohjelmistojen ja laitteiden saatavuudesta sekä hinnoista. Kartoituksen yhteydessä pyydettiin tarjoukset mobiiliohjelmistosta pysäköintivirhemaksujen kirjoittamiseen sekä ohjelmistosta sähköiseen oikaisuvaatimuksen käsittelyyn. Ohjelmistoista tarjouksen jättivät Finn-ID Oy ja Fujitsu Finland Oy.

Pysäköinninvalvonnassa on käytössä Helga -pysäköinnin hallinta- ja perintäjärjestelmä. Helga -järjestelmän toimittaja on Fujitsu Finland Oy. Fujitsu Oy:n tarjoamat ohjelmistot integroituvat täydellisesti Helga-järjestelmään. Järjestelmien toiminnan sekä hankinta- ja käyttökustannusten perusteella on edullisinta hankkia Fujitsu Oy:n toimittamat ohjelmistot.

Fujitsu Oy:n mobiiliohjelmiston hinta on 320 €/kk + käynnistysmaksu 3 000 € kertamaksuna ja sähköinen oikaisuvaatimus -ohjelmiston hinta on 280 €/kk + käynnistysmaksu 2 000 € kertamaksuna.

 

 

Päätös

Päätän, että pysäköinnintarkastajien mobiiliohjelmisto ja sähköinen oikaisuvaatimus -ohjelmisto hankitaan Fujitsu Finland Oy:ltä. Lisäksi valtuutan pysäköinninvalvonnan esimiehen tilaamaan ohjelmistot tarjouksen antajalta.

Allekirjoitus

Jukka Ylinampa, palvelualuepäällikkö, tekniset palvelut

Organisaatiotieto

Talous- ja rahoituspalvelut