§ 5 Kairatien monitoimikeittiön yhdistelmäuunien hankinta

Lataa 

ROIDno-2023-460

Päätöspäivämäärä

20.4.2023

Päätöksen tekijä

Rakennuspäällikkö

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus on pyytänyt tarjouksen Kairatie 75:ssä sijaitsevan monitoimikeittiön yhdistelmäuuneista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Hankintamuotona on suorahankinta, jossa tavarantoimittaja vastaa uusien uunien käyttökuntoon asentamisesta ja käyttöopastuksesta.

Suorahankinnan perusteet:

Rovaniemen kaupungin pienhankintaohjeiden mukaan hankinnan voi suorittaa suorahankintana, mikäli huolto, varaosat tai muut tekniset tai toiminnalliset syyt vaativat tietynlaisen tuotteen hankintaa.

Yli 10 000 ruoka-annosta päivässä valmistavassa monitoimikeittiössä ruoanvalmistusprosessin on sujuttava joustavasti ja edellytyksenä sille on, että hankittavien uunien johdevaunujen ja tällä hetkellä käytössä olevien uunien johdevaunujen tulee olla yhteensopivia keskenään. Tästä syystä uudet uunit on hankittava samalta laitetoimittajalta, jolta nykyisetkin uunit on hankittu.

Edellä mainitusta johtuen, Tilapalvelukeskus on pyytänyt tarjouksen Electrolux Professional Oy:ltä 28.2.2023. Toimittajan tarjous on vastannut tilaajan tarpeita ja tarjoushinnan (27 800€, Alv 0%) on katsottu olevan kohtuullinen.

Päätös

Päätän hankkia Kairatie 75:n monitoimikeittiön yhdistelmäuunit Electrolux Professional Oy:ltä tarjouksen mukaisella hinnalla 27 800,00€, alv. 0 %. Hankinnasta laaditaan kirjallinen tilaus Electrolux Professional Oy:lle.

 

Allekirjoitus

Rakennuspäällikkö Juha Välitalo

Organisaatiotieto

Omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut