§ 116 Erityissuunnittelijan viran 45670009 täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2022-1821

Päätöspäivämäärä

14.6.2022

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Koulutuspalvelut

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin erityissuunnittelijan virka on ollut haettavana osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry, Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla ja TE-toimiston sivuilla. Virka julistettiin haettavaksi 18.5.2022 ja viimeinen hakupäivä oli 1.6.2022.

Hakuilmoituksessa edellytettiin valittavilta henkilöltä kelpoisuuden lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kehittämishalukkuutta. Sen lisäksi edellytettiin hyviä tietoja toimialasta ja osaamista sen tietojärjestelmistä. Lisäksi arvostimme aikaisempaa työkokemusta koulutuksen suunnittelu- ja opetustehtävistä sekä tiimihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta.

Määräaikaan mennessä virkaan tuli 4 hakemusta ja kaikki hakijat kutsuttiin haastatteluun.  Haastattelut järjestettiin 13.6.2022. Valintaryhmään kuuluivat palvelualuepäällikkö Kai Väistö, opetuspäällikkö Jussi Kainulainen, erityissuunnittelija Petteri Kartimo ja henkilöstösuunnittelija Päivi Juuma.
 

Valintaryhmän esitys:
Esitämme, että erityissuunnittelijan virkaan valitaan YTM Vertti Mäensivu. Perusteluna esitykselle hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, toimialan tuntemus ja kokemus sen tietojärjestelmistä sekä kehittämishalukkuus.

Päätös

Erityissuunnittelijan virkaan valitaan YTM Vertti Mäensivu 1.8.2022 alkaen.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Allekirjoitus

Kai Väistö, palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Koulutuspalvelut