§ 17 Sähköinsinöörin toimen täyttämättä jättäminen

Lataa 

ROIDno-2022-937

Päätöspäivämäärä

16.9.2022

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

Kj 1.9.2020 § 81

Kh 12.9.2022 § 313

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskuksessa on ollut julkisesti haettavana sähköinsinöörin toistaiseksi voimassa oleva toimi ajalla 23.5.-21.6.2022. Hakuaikaa jatkettiin ajelle 28.6.-15.8.2022. Hakuilmoitukset julkaistiin Kuntarekry.fi -palvelussa, kaupungin verkkosivuilla ja te-palvelut.fi -sivustolla. Rekrytointi toteutettiin anonyyminä rekrytointina. Tämä tarkoittaa sitä, että hakijoiden identiteettitiedot (esimerkiksi nimi, ikä ja sukupuoli) on poistettu hakuasiakirjoista. Identiteettitiedot ovat kokonaisuudessaan rekrytoijien käytettävissä sen jälkeen, kun haastateltavat on valittu.

Hakuajan kuluessa vastaanotettiin 11 hakemusta. Hakijoista yksi ei täyttänyt toimen kelpoisuusehtoja, joita ovat tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sähköinsinööri AMK tai aiempi opistotasoinen koulutus (esimerkiksi sähköinsinööri tai teknikko) ja riittävä työtodistuksin osoitettu työkokemus sähköalalta.

Tilapalvelukeskus on käynyt saapuneet hakemukset läpi. Tilapalvelukeskus haastatteli sähköinsinöörin toimeen kaksi (2) henkilöä ajalla 22.8.-26.8.2022. Haastatteluihin osallistuivat rakennuspäällikkö Juha Välitalo ja sähkötyönjohtaja Petri Heikkinen. Tilapalvelupäällikkö esittää, ettei tointa tässä vaiheessa täytettäisi ja että toimen täyttämistä arvioitaisiin uudelleen tilojen rakentamista ja hallintaa koskevan hallintosääntöuudistuksen toteutumisen yhteydessä.

Päätös

Päätän, että sähköinsinöörin toimi jätetään täyttämättä ja toimen tehtävät hoidetaan sisäisillä järjestelyillä. Toimen täyttämistä arvioidaan uudelleen, kun hallintosäännön säännökset tilojen rakentamisesta ja hallinnasta uudistetaan kaupunginhallituksen 13.9.2021 § 353 päätöksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut