§ 38 Kirjastonhoitajan toimen (vakanssi nro 20010005) täyttö

Lataa 

ROIDno-2022-3424

Päätöspäivämäärä

19.10.2022

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Miia Kivilä täyttää kirjastonhoitajan toimen kelpoisuusehdot. Hänellä on toimeen soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy vaaditut kirjastoalan opinnot. Tutkinnon lisäksi Kivilällä on kokemusta osallisuuden edistämisen  sekä muista kirjastonhoitajan tehtävistä. Kivilä on myös haastattelussa osoittanut soveltuvuutensa tehtävään.  

Kuvaus

Kirjastonjohtaja:

Kirjastonhoitajan toimi (vakanssinro 20010005) on ollut haettavana 30.9.2022 mennessä sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla, Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Käytössä oli anonyymi rekrytointi. Toimeen on palvelualuepäällikkö Merja Tervon täyttölupa ja siihen on varattu määräraha kirjaston talousarvioon.

Kirjastonhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena oli korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op (35 ov) laajuiset kirjastoalan opinnot.  Eduksi katsottiin myös kokemus aikuisten lukutaidon ja osallisuuden edistämistyöstä.

Toimeen saapui määräaikaan mennessä saapui 14 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin yhdeksän henkilöä. Haastatteluryhmään kuuluivat palvelualuepäällikkö Merja Tervo, kirjastonjohtaja Nina Sipola ja erikoiskirjastonhoitaja Helena Kokko.

Esitän, että avoinna olevaan kirjastonhoitajan toimeen (vakanssinumero) valitaan FM, Master of Arts Miia Kivilä  ja 1. varasijalle FM Heidi Juopperi. 
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

 

Päätös

Päätän valita kirjastonhoitajan tehtävään FM Miia Kivilän toistaiseksi 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelualuepäällikkö Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut