§ 40 Kirjastovirkailijan toimen (vakanssi nro 20010014) täyttö

Lataa 

ROIDno-2022-3934

Päätöspäivämäärä

16.11.2022

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Kirjastonjohtaja Nina Sipola:
Esitän,​ että Rovaniemen kaupunginkirjaston kirjastovirkailijan toimeen (vakanssi nro 20010014) valitaan FM Suvi Iivari.

Suvi Iivari täyttää täyttää kirjastovirkailijan toimen kelpoisuusehdot. Lisäksi päätöksen perusteena on haastattelussa saatu vahvistus hänen osaamisestaan ja soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Rovaniemen kaupunginkirjaston kirjastovirkailijan toimi (vakanssi nro 20010014) on ollut haettavana 4.11. klo 15:15 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin intra- ja internetsivuilla ja Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla. Toimeen on palvelualuepäällikön täyttölupa ja toimen täyttöön on varattu määräraha kirjaston talousarvioon.

Kirjastovirkailijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto kirjastoalalta tai ammatillinen perustutkinto, johon kuuluu kirjastoalan opintoja. Toimen päävastuualueena on lasten- ja nuortenkirjastotyö. Tehtäviin kuuluu kirjastovirkailijan tehtävänkuvan mukaiset tehtävät kuten asiakaspalvelua, aineiston käsittelyä ja kokoelmanhoitoa, tapahtumanjärjestelyihin osallistumista sekä muita kirjastoammatillisia tehtäviä. 

Määräaikaan mennessä saapui 19 hakemusta ja haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä. Haastattelut järjestettiin viikolla 45. Haastatteluryhmään kuuluivat kirjastonjohtaja Nina Sipola, kirjaston apulaisjohtaja Pasi Rantanen ja erikoiskirjastonhoitaja Sanna Haakana. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Päätös

Valitsen esityksen mukaisesti Rovaniemen kaupunginkirjaston kirjastovirkailijan toimeen (vakanssi nro 20010014) FM Suvi Iivarin.  

Palkka määräytyy Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (02KIR060). Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

 

Allekirjoitus

Merja Tervo
Palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut