§ 7 Rovaniemen kaupunginkirjaston e-aineiston hankinta Pohjoisen eKirjastoon 2023: soitonopetuskurssien hankinta Rockway Oy:ltä

Lataa 

ROIDno-2021-4531

Päätöspäivämäärä

21.11.2022

Päätöksen tekijä

Kirjastonjohtaja

Päätöksen peruste

Rovaniemen kaupunginkirjasto hankkii kilpailuttamatta soitonopetuskurssien palvelu Rockwayn Pohjoisen eKirjastoon Rockway Oy:ltä vuodelle 2023. Rockway Oy:llä on tarjolla tarpeenmukainen ja sisällöltään valmis ja suoraan käyttöönotettavissa oleva ratkaisu, jonka kustannukset eivät ylitä hankintalain kynnysarvoja.

Kuvaus

Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan kuntien yleisten kirjastojen yhteinen Pohjoisen eKirjasto aloitti toimintansa tammikuussa 2022. Pohjoisen eKirjaston yhteistyösopimuksen mukaan Oulun kaupunginkirjasto ja Rovaniemen kaupunginkirjasto organisoivat ja koordinoivat Pohjoisen eKirjaston toimintaa Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan muiden yleisten kirjastojen puolesta ja antamalla valtuutuksella. 

Oulun kaupunginkirjastolla ja Rovaniemen kaupunginkirjastolla on tarve hankkia Pohjoisen eKirjastolle soitonopetuskurssien palvelu, jonka kautta soitonopetuskursseille on mahdollista osallistua ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun tarjonnan pitää olla riittävän laaja kirjastojen asiakkaiden tarpeisiin. Rockway -palvelu tarjoamaa riittävän laajan valikoiman soitonopetuskursseja yleisten kirjastojen välitettäväksi. 

Rockway -palvelusta on tehty vuosittain automaattisesti jatkuva sopimus. Palvelu voidaan irtisanoa hankintasopimukseen kirjatuin ehdoin. 

Hankinnan arvioitu arvo vuonna 2023: Pohjoisen eKirjaston osalta 17831 €, Rovaniemen kaupunginkirjaston osalta 1725 € ja Lapin kirjastojen osalta 4744 €. Rovaniemen kaupunginkirjasto laskuttaa palvelusta muita Lapin kunnankirjastoja laskun maksamisen jälkeen. 

 

Päätös

Päätän hankkia soitonopetuskurssien palvelu Rockwayn Pohjoisen eKirjastoon Rockway Oy:ltä vuodelle 2023.

 

Allekirjoitus

Kirjastonjohtaja 
Nina Sipola

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut