Kylien kehittämisjaosto, kokous 13.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 54 Kylien varautuminen häiriötilanteisiin

ROIDno-2022-4686

Valmistelija

  • Anne Puroaho, alueellisten palvelujen päällikkö, anne.puroaho@rovaniemi.fi

Perustelut

Rovaniemen kaupungin valmiussuunnitelmaa on käsitelty kaupunginhallituksen kokouksessa 9.5.22. Valmiussuunnitelma sisältää yleisen ja julkisen osan sekä toimialakohtaiset valmiussuunnitelmat, jotka ovat salassa pidettäviä. Osana kaupungin valmiussuunnitelmatyötä halutaan edistää kylien valmiussuunnitelmien päivittämistä ja mahdollisten koulutusten järjestämistä. Turvallisuusasiantuntija Tapio Hietakangas on esitellyt asiaa kylien kehittämisjaoston kokouksessa 22.9.22. Nyt työn toteuttamista varten perustetaan suunnitteluryhmä, jota vetää Rovaniemen kaupungin riskienhallintapäällikkö Johanna Aho. Suunnitteluryhmään pyydetään edustajiksi kylien kehittämisjaoston jäseniä eri tiensuunnilta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anne Puroaho, alueellisten palvelujen päällikkö, anne.puroaho@rovaniemi.fi

Kylien kehittämisjaosto päättää edustajat kylien valmiussuunnitelmien käynnistämiseen liittyvään suunnitteluryhmään. Edustajat pyritään saamaan jokaiselta tiesuunnalta.

Päätös

Kylien kehittämisjaosto päätti valita yksimielisesti seuraavat edustajat kylien valmiussuunnitelmien käynnistämiseen liittyvään suunnitteluryhmään:

  • Ounasjoen suunta: Satu Oikarainen ja Aarne Jänkälä
  • Yläkemijoen suunta: Jorma Kiviniemi
  • Sodankyläntien suunta: Hillevi Vitikka
  • Ranuantien suunta: Pekka Kunnari
  • Alakemijoen suunta: Reino Vaaraniemi

Tiedoksi

Johanna Aho

Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.