§ 1 KliniQ ohjelmiston laajentaminen

Lataa 

ROIDno-2019-3162

Päätöspäivämäärä

26.1.2023

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen peruste

Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeet 10.1.2018

 

Kuvaus

Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto palvelee Rovaniemen, Ranuan, Pellon, Ylitornion ja Kolarin asukkaita ja yrityksiä. Palveluiden järjestämisestä viranomaisena vastaa Rovaniemen ympäristölautakunta.

Rovaniemen kaupungilla on käytössä Terakuun KliniQ- järjestelmän verkkoversio, tällä hankinnalla Rovaniemen kaupungin KliniQ:n sopimukseen lisätään käyttöoikeus Ylitornion, Pellon ja Kolarin ympäristöterveydenhuoltoon.

Selainversio korvaa aikaisemmin käytössä olleet paikalliset sovelluslisenssit ja instanssit. Siirtyminen SaaS- tai pilvipalvelumallilla tuotettuihin sovelluksiin on kaupungin digistrategian mukaista

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta ja hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita. Hankinta toteutetaan voimassaolevan hankintasopimuksen lisätilauksena. Ohjelmiston päivityksen/laajennuksen kustannus on on 263,00€ / kk (alv 0 %). Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen arvon laskennallisena perusteena käytetään ennakoitua kuukausiarvoa kerrottuna luvulla 48. Hankinnan kokonaisarvo on näin ollen 12 642 € (alv 0 %). 

Päätös

Tietohallintojohtaja hyväksyy TeraKuu Oy 22.12.2022 päivätyn tarjouksen. Tietohallintoasiantuntija valtuuttaa Vesa Paldanin ja Valvontaeläinlääkäri Johanna Isakssonin tekemään tilaus KliniQ:n lisenssien laajentamisesta TeraKuu Oy:lle.
Kustannukset maksaa Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto.

Allekirjoitus

Harri Ihalainen, Tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut