Vanhusneuvosto, kokous 1.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Ajankohtaiset asiat

Perustelut

Vanhusneuvoston toimintasääntö ja esittelijä
Kaupunginhallitus hyväksyi vanhusneuvoston esityksen neuvoston toimintasäännöstä (kh 16.1.23 § 12). Kaupunginhallitus on nimennyt vanhusneuvoston esittelijäksi erityisasiantuntija Riina Koskiniemen ja hänen varalleen kaupunginsihteeri Eeva-Maarit Kujalan (kh 16.1.23 § 14).

Sivistys- ja hyvinvointipalvelujen toimialan edustaja
Sivistys- ja hyvinvointipalvelujen toimiala on nimennyt vanhusneuvostoon varsinaiseksi edustajakseen Tommi Kanalan ja varaedustajaksi Irene Tikan.

Potkurin tilojen käyttö
Rovaniemen kaupungin asiakaspalveluvastaava Henna Penttilä kertoo Eläkeläistila Potkurin tilankäyttöasioista ikäihmisten palveluiden siirryttyä Lapin hyvinvointialueen organisaatioon.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Riina Koskiniemi, erityisasiantuntija, riina.koskiniemi@rovaniemi.fi

Vanhusneuvosto merkitsee ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Päätös

 

Kari Puolakka teki muutosesityksen vanhusneuvoston toimintasääntöön koskien toimintasäännön § 3, asettaminen ja kokoonpano. Puolakka toimitti esityksensä erillisenä dokumenttina (Liitteissä). Vanhusneuvoston työvaliokunta käsittelee Puolakan muutosesitystä osana vanhusneuvoston toimintasäännön toisen vaiheen, jossa nimetään neuvoston jäseniä ja varajäseniä esittävä taho toimintansa lakkauttaneen Rovaniemen Eläkeläisten Yhteisjärjestön (REY) tilalle, käsittelyn valmistelua.

Vanhusneuvosto merkitsi ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Saara Hartzell saapui paikalle kokoustilaan tämän pykälän käsittelyn aika kello 10.09.
Henna Penttilä poistui tämän pykälän käsittelyn aikana kello 10.32.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.