§ 2 Liikuntapaikkojen kunnossapitoavustukset vuodelle 2023

Lataa 

ROIDno-2023-401

Päätöspäivämäärä

8.2.2023

Päätöksen tekijä

Liikuntajohtaja

Päätöksen peruste

Avustuspäätös perustuu Rovaniemen kaupungin avustusperiaatteisiin, vapaa-ajanpalvelualueen avustusohjeisiin ja käytettävissä olevaan määrärahaan.

Kuvaus

Liikuntapaikkojen pienimuotoisilla kunnossapitoavustuksilla tuetaan kuntalaisten omaehtoista toimintaa, aktiivisuutta ja talkootoimintaa olosuhteiden luomisessa niille liikuntapaikoille, jotka eivät ole kunnan liikuntapaikkojen kunnossapidon piirissä. Tällaisia kohteita ovat mm. hiihtoladut, luistelukentät tai muut liikunnan ja urheilun suorituspaikat ja - alueet. Toimintatapa on talkootukea etupäässä kunnossapidossa tarvittaviin polttoaine- ja konevuokrakuluihin.

Vuoden 2023 liikuntapaikkojen kunnossapitoavustukset ovat olleet haettavissa 31.1.2023 mennessä. Avustuksen hakemisesta on tiedotettu Uusi Rovaniemi - lehdessä ja internetissä. Hakemuksia tuli yhteensä 41 kpl. Hakemusten yhteissumma oli 33 950 €.

Päätös

Myönnän vuoden 2023 kunnossapitoavustuksina 23 550 euroa yhteensä 40 avustuksen hakijalle. Avustusten yksilöity jako ilmenee päätöksen liitteessä. Avustussumma tulee käyttää hakemuksen mukaisesti liikuntapaikan kunnossapidosta aiheutuneisiin polttoaine- ja vuokrakuluihin sekä kunnossapitopalveluista aiheutuneisiin kustannuksiin. Myönnetty avustus maksetaan laskua ja menotositteita vastaan. Lasku tulee toimittaa liikuntapalveluihin 15.12.2023 mennessä.

Allekirjoitus

Pekka Hämäläinen, liikuntajohtaja

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut