§ 2 Kohdeavustus/Sateenkaarinuorten ryhmä

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

3.3.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Sateenkaarinuorten ryhmä on hakenut kohdeavustusta Arctic Pride-viikolla 25.3.2023 tapahtuvan kulkueen ja pääjuhlien järjestelykustannuksiin. Tapahtuma on avoin kaikille, mutta pääjuhlien osallistujista suurin osa on alle 29-vuotiaita nuoria. Kohdeavustusta haetaan tapahtuman suunnittelu- ja järjestelykuluihin, tilanvuokraan, esiintyjäkuluihin sekä tekniikkaan.

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.

Nuorisotoiminnan koordinaattori Rauno Savela:

Esitän, että Sateenkaarinuorten ryhmälle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Arctic Pride-viikon pääjuhlan järjestelykuluihin, Sateenkaarinuorten osuuteen.

Kuitit ja raportti tapahtumasta tulee toimittaa 25.6.2023 mennessä avustuksen maksamista varten sähköpostitse Satu Juujärvelle, satu.juujarvi@rovaniemi.fi. 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Sateenkaarinuorten ryhmälle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Arctic Pride-viikon pääjuhlan järjestelykuluihin, Sateenkaarinuorten osuuteen.

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut