§ 1 Kohdeavustus/Turbojonnet

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

7.2.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Turbojonnet ry on hakenut kohdeavustusta Turbo-lan 6-tapahtuman  palkintokustannuksiin sekä markkinointikuluihin. Turbo-lan on Rovaniemellä vuosittain järjestetty LAN tapahtuma, jossa nuoret (16-29v) pääsevät osallistumaan turnauksiin ja viettämään aikaa ryhmässä heidän peliharrastuksensa parissa. Turbo-lan 6-tapahtuma järjestetään 3.-5.3.2023 Monitoritalo Mondella.

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.

 

Nuorisotoiminnan koordinaattori Rauno Savela:

Esitän, että Turbojonnet ry:lle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Turbo-lan 6 palkintokustannuksiin sekä markkinointikuluihin. 

Kuitit ja raportti tapahtumasta tulee toimittaa 5.6.2023 mennessä avustuksen maksamista varten, sähköpostitse Satu Juujärvelle, satu.juujarvi@rovaniemi.fi. 

 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Turbojonnet ry:lle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Turbo-lan 6-tapahtuman palkintokustannuksiin sekä markkinointikuluihin.

 

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut