§ 19 Etsivän nuorisotyöntekijän toimen (vakanssi nro 81401001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2019-730

Päätöspäivämäärä

17.3.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Arja Helppikangas-Talvensaari täyttää etsivän nuorisotyöntekijän toimen kelpoisuusvaatimuksen, hänellä on sosionomi AMK tutkinto. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Nuorisopalvelujen johtaja Nella Sepänheimo:

Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluissa on ollut haettavana etsivän nuorisotyöntekijän toimi (vakanssi 81401001). Palvelualuepäällikkö on myöntänyt toimelle täyttöluvan 2.2.2023, §6.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävän kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto.    

Toimi oli haettavana sähköisesti 22.2.2023 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin intra- ja internetsivuilla sekä työ- ja elinkeinopalveluiden www-sivuilla. Hakumenettely toteutettiin anonyymina rekrytointina. Määräaikaan mennessä saapui 15 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin 7 hakijaa. Haastatteluryhmään kuuluivat nuorisopalvelujen johtaja Nella Sepänheimo ja toimistosihteeri Satu Juujärvi.

Haastatteluryhmä esittää, että etsivän nuorisotyöntekijän toimeen (vakanssi nro 81401001) valitaan sosionomi AMK, Arja Helppikangas-Talvensaari.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja huumausainetestin tulos.

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti etsivän nuorisotyöntekijän toimeen (vakanssi 81401001) sosionomi AMK, Arja Helppikangas-Talvensaari.

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut