§ 22 Lapin maakuntamuseon korjausrakentamisen asiantuntijan toimen (vakanssi nro 84181001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-126

Päätöspäivämäärä

21.3.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Miina Tolonen täyttää korjausrakentamisen asiantuntijan toimen kelpoisuusehdot, hänellä on arkkitehdin ja artenomin (restaurointi) tutkinnot ja tehtävän vaatimuksia vastaava ja riittävä alan työkokemus jsekä perehtyneisyys. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan korjausrakentamisen asiantuntijan toimeen.

Varasijalle valittava Marko Korkeasalo täyttää korjausrakentamisen toimen kelpoisuusehdot, hänellä on restaurointimestarin tutkinto ja tehtäviä vaatimuksia vastaava ja riittävä alan työkokemus sekä perehtyneisyys.. 

 

Kuvaus

Maakuntamuseon johtaja Hanna Kyläniemi: 

Lapin maakuntamuseon korjausrakentamisen asinatuntijan toimi (vakanssi nro 84181001)  on ollut haettavana 28.2.2023 mennessä. Hyvinvointilautakunta perusti vakanssin 1.2.2023 alkaen (ROIDno-2023-126).

Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla, Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Haku toteutettiin anonyyminä menettelynä. Määräaikaan mennessä saapui 22 hakemusta. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää alan työkokemusta, perehtyneisyyttä rakennettua kulttuuriympäristöä ja rakennusperintöä koskeviin käytäntöihin ja lainsäädäntöön. Museologian opinnot tai museotyökokemus ja tietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Valinnassa huomioidaan alueen kulttuuriperinnön tuntemus, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. 

Haastattelut suoritti Lapin maakuntamuseon johtaja Hanna Kyläniemi. Toimeen haastateltiin neljä hakijaa. Päätösesitys on tehty kokonaisarvioinnin perusteella, jossa on otettu huomioon sekä hakemuksessa että haastattelussa esille tulleet asiat suhteessa hakukuulutuksen kriteereihin. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Esitän, että Lapin maakuntamuseon korjausrakentamisen asiantuntijan toimeen (vakanssi nro 84181001)  valitaan arkkitehti, artenomi (restaurointi) Miina Tolonen ja varasijalle restaurointimestari Marko Korkeasalo. 

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti  Lapin maakuntamuseon korjausrakentamisen asiantuntijan toimeen (vakanssi nro 84181001) arkkitehti, artenomi (restaurointi) Miina Tolonen ja varasijalle restaurointimestari Marko Korkeasalo.

 

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut