§ 20 Lapin maakuntamuseon opas-valvojan toimen (vakanssi nro 60760003) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-313

Päätöspäivämäärä

20.3.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Elina Karvo täyttää opas-valvojan toimen kelpoisuusvaatimuksen, hänellä on filosofian maisterin (FM) tutkinto sekä opas- ja museotyökokemusta. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Maakuntamuseon johtaja Hanna Kyläniemi: 

Lapin maakuntamuseon opas-valvojan toimi (vakanssi nro 60760003) on ollut haettavana 24.2.2023 mennessä. Toimeen on palvelualuepäällikkö Merja Tervon täyttölupa (ROIDno-2023-313). Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla, Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Hakumenettely toteutettiin anonyymina rekrytointina. Määräaikaan mennessä saapui 20 hakemusta. Kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva tutkinto. Lisäksi tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää käytännön kielitaitoa (erityisesti englanti), hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan opas- ja museotyökokemus. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lapin maakuntamuseon johtaja Hanna Kyläniemi suoritti haastattelut, joihin kutsuttiin 4 hakijaa. Päätösesitys on tehty kokonaisarvioinnin perusteella, jossa on otettu huomioon sekä hakemuksessa että haastattelussa esille tulleet asiat suhteessa hakukuulutuksen kriteereihin. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Esitän, että Lapin maakuntamuseon opas-valvojan toimeen (vakanssi nro 60760003) valitaan FM Elina Karvo. 

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Lapin maakuntamuseon opas-valvojan toimeen (vakanssi nro 60760003) FM Elina Karvo. 

 

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut