§ 34 Asiakaspalvelupäällikön toimen (vakanssi nro 71852005) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-1099

Päätöspäivämäärä

4.5.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Esko Nousiainen (Huk) täyttää asiakaspalvelupäällikön toimen toimen kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi päätöksen perusteena on haastattelussa saatu vahvistus hänen osaatmisestaan ja soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Rovaniemen kaupunginkirjaston asiakaspalvelupäällikön toimeen (vakanssinro 71852005) on palvelualuepäällikön täyttölupa ja toimen täyttöön on varattu määräraha kirjaston talousarvioon.

Toimen kelpoisuusehtona oli soveltuva korkeakoulututkinto,​ johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto-​ ja informaatioalan opinnot.Kyseessä oli anonyymi rekrytointi.Asikaspalvelupäällikö johtaa ja kehittää lähi- ja hakeutuvaa kirjastopalvelua Rovaniemen kaupunginkirjastossa, tekee aktiivista paikallista, alueellista ja valtakunnallista yhteistyötä sekä seuraa kansainvälistä kirjastoalan yhteistyötä oman vastuualueensa osalta. Asiakaspalvelupäällikkö tekee asiakaspalvelutyötä, ohjaa sitä, vastaa vastuualueensa henkilöstöasioista ja tasalaatuisten sekä kehittyvien kirjastopalveluiden tuottamisesta asiakkaille sekä arvioi palvelualueensa tavoitteiden toteutumista. 

Asiakaspalvelupäällikön toimi on ollut haettava 24.4.2023 mennessä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla sekä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi,​ Rovaniemen kaupungin intra-​ ja Internet-​sivuilla ja Työ-​ ja elinkeinopalveluiden sivuilla. Määräaikaan mennessä saapui seitsemän hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin kolme  henkilöä.  Haastattelut järjestettiin 2.5.2023. Haastatteluryhmään kuuluivat kirjastonjohtaja Nina Sipola ja museonjohtaja Hanna Kyläniemi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.


Kirjastonjohtaja Nina Sipola:
Esitän,​ että Rovaniemen kaupunginkirjaston asiakaspalvelupäällikön toimeen valitaan HuK Esko Nousiainen.

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Rovaniemen kaupunginkirjaston asiakaspalvelupäällikön toimeen (vakanssi nro 71852005) HuK Esko Nousiainen.

 

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut