§ 35 Rovaniemen taidemuseon valokuvaajan toimen (vakanssi nro 76879001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-874

Päätöspäivämäärä

5.5.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Tatu Kantomaa täyttää valokuvaajan toimen kelpoisuusvaatimukset. Hänellä on valokuvaajan tutkinto. Lisäksi päätöksen perusteena on haastattelussa saatu vahvistus hänen osaamisestaan ja soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Rovaniemen taidemuseon valokuvaajan toimeen (vakanssi nro 76879001) on palvelualuepäällikön täyttölupa ja toimen täyttöön on varattu määräraha taidemuseon talousarvioon.

Valokuvaaja vastaa Rovaniemen taidemuseon tapahtumien ja näyttelyiden dokumentoinnista, teoskuvauksesta ja arkistoinnista sekä videokuvauksesta. Lisäksi hänen keskeisiin tehtäviinsä kuuluu museon viestintämateriaalien graafinen suunnittelu sekä mediateosten installointi yhteistyössä museomestarin kanssa.

Valokuvaajan toimi oli haettava 16.4.2023 mennessä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla sekä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi,​ Rovaniemen kaupungin intra-​ ja Internet-​sivuilla ja Työ-​ ja elinkeinopalveluiden sivuilla. Kyseessä oli anonyymi rekrytointi.

Toimen kelpoisuusehtona oli soveltuva tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan työkokemusta sekä AV- ja esitystekniikan tuntemusta. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Määräaikaan mennessä saapui 32 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä. Haastattelut järjestettiin 2.5.2023. Haastattelijana toimi taidemuseonjohtaja Riitta Kuusikko.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.


Taidemuseonjohtaja Riitta Kuusikko:

Esitän,​ että Rovaniemen taidemuseon valokuvaajan toimeen (vakanssi nro 76879001) valitaan valokuvaaja Tatu Kantomaa ja varalle kuva-artesaani Esa Ylijääskö.

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Rovaniemen taidemuseon valokuvaajan toimeen (vakanssi nro 76879001) valokuvaaja Tatu Kantomaa ja varalle kuva-artesaani Esa Ylijääskö.

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut