§ 3 Kohdeavustus/Rovaniemen Boffaajat ry

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

9.5.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Rovaniemen Boffaajat ry on hakenut kohdeavustusta Leirikarissa 16.-18.6.2023 järjestettävän Hiidenkirnu-boffaustapahtuman toteutuksessa tarvittaviin rakennusmateriaaleihin sekä tapahtuman tarvikehankintoihin ja pelivälineiden valmistusmateriaaleihin. Kyseessä on viikonlopun mittainen taistelupelielämys, jossa taistellaan boffereilla Leirikarin maastossa. Hiidenkirnu-tapahtumassa tarvittavia varusteita ja tarvikkeita tullaan hyödyntämään jatkossa myös muussa Rovaniemen Boffaajat ry:n toiminnassa, esimerkiksi junioreille suunnatuissa tapahtumissa, treeneissä ja leireillä.

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.

Nuorisotoiminnan koordinaattori Henrietta Kangas

Esitän, että Rovaniemen Boffaajat ry:lle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Hiidenkirnu-boffaustapahtuman rakennusmateriaaleihin sekä tapahtuman tarvikehankintoihin ja pelivälineiden valmistusmateriaaleihin.

Kuitit ja raportti tapahtumasta tulee toimittaa 18.9.2023 mennessä avustuksen maksamista varten, sähköpostitse Satu Juujärvelle: satu.juujarvi@rovaniemi.fi

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Rovaniemen Boffaajat ry:lle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Hiidenkirnu-boffaustapahtuman rakennusmateriaaleihin sekä tapahtuman tarvikehankintoihin ja pelivälineiden valmistusmateriaaleihin.

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut