§ 32 Vanhatorin leikkipaikka, rakennusurakoitsijan valinta

Lataa 

ROIDno-2023-958

Päätöspäivämäärä

5.5.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Asetettuun määräaikaan 26.4.2023 mennessä saapui yksi tarjous. Tarjouksen jätti Lappset Group Oy.

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajan tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä soveltuvuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan vaiheeseen. Tarjoaja vakuutti täyttävänsä asetetut soveltuvuusvaatimukset.

Toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Saatu tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

Kolmannessa vaiheessa suoritettiin tarjousten vertailu. Tarjousten vertailuperusteena oli halvin kokonaishinta. Koska tarjouksia saapui vain yksi, ei tarjousten vertailua tarvinnut suorittaa ja saapuneen tarjouksen tarjoushinnan katsottiin olevan kohtuullinen.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin yhdyskuntatekniikan yksikkö on pyytänyt tarjouksia Vanhatorin leikkipaikan peruskorjaamisesta. Hankinta sisältää nykyisen leikkipaikkakaluston purkamisen ja uuden leikkipaikan rakentamisen, kiveystyöt, kasvillisuus-, kuivatus- ja valaistustyöt.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä rakennusurakka, joka on kilpailutettu avointa hankintamenettelyä käyttäen. Tarjouspyyntö on julkaistu julkiset hankinnat hankintailmoitukset.fi –ilmoituskanavassa 4.4.2023.

Tarjoukset tuli jättää 26.4.2023 klo 13:00.

Päätös

Päätän, että Vanhatorin leikkipaikan rakennusurakan urakoitsijaksi valitaan Lappset Group Oy:n. Tarjouksen kokonaishinta on 279.454,10 euroa (alv 0 %). Lisäksi valtuutan kaupunginpuutarhurin allekirjoittamaan urakkasopimuksen valitun urakoitsijan kanssa.

Allekirjoitus

Toimialajohtaja Jaakko Rantsi

Organisaatiotieto

Sivistys- ja hyvinvointipalvelut