§ 5 Kohdeavustus/Ounasvaaran peruskoulun 6A luokka

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

29.5.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Päätöksen peruste

Nuorisotoiminnan kohdeavustus ei ole tarkoitettu koulujen retki- tai leiritoimintaan.
 

Kuvaus

Ounasvaaran peruskoulun 6A luokka on hakenut nuorisotoiminnan kohdeavustusta Tampereella  22.-24.5.2023  järjestettäviin yleisurheilun Hese-kisojen osallistumiseen ja matkasta syntyvien kustannusten kattamiseen. 
Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.

Hyvinvointilautakunta on 1.2.2023 kokouksessaan hyväksynyt vapaa-ajan palvelualueen avustusohjeet. Näissä avustusohjeissa kohdassa 3.3 mainitaan tahot,  joille nuorisotoiminnan kohdeavustusta ei myönnetä. Näitä ovat mm:
- Koulun tai muutoin kaupungin toimesta järjestettyyn nuorisotoimintaan
- Oppilaitoksille, oppilaskunnille tai yliopiston aineyhdistyksille  

Nuorisotoiminnan koordinaattori Henrietta Kangas

Esitän, että Ounasvaaran peruskoulun 6A luokalle ei myönnetä kohdeavustusta Hese-kisojen loppukilpailuun osallistumiseen ja siitä syntyvien kulujen kattamiseen Tampereella 22.-24.5.2023.  


 

 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Ounasvaaran peruskoulun 6A luokalle ei myönnetä kohdeavustusta Hese-kisojen loppukilpailuun osallistumiseen ja siitä syntyvien kulujen kattamiseen Tampereella 22.-24.5.2023.
 

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut