§ 12 Asemakaavan ja tonttijaon muutos kortteli 9049 tontit 1-3 sekä teollisuusraidealue,Ahjotie

Lataa 

ROIDno-2023-1709

Päätöspäivämäärä

5.6.2023

Päätöksen tekijä

Kaavoituspäällikkö

Päätöksen peruste

Asemakaavan ja tonttijaon muutoksella tutkitaan käytöstä poistetun ja tarpeettoman teollisuusraidealueen liittämistä ympäröiviin korttelialueisiin.

Kuvaus

Paikkatieto- ja tonttipalvelut on tehnyt aloitteen käytöstä poistettujen teollisuusraidealueiden (LRT) aluevarausten tarpeellisuuden tutkimisesta 9.kaupunginosassa. Tavoitteena on tutkia alueiden tarpeellisuus ja mahdollinen lisäalueiden liittäminen ympäröiviin kiinteistöihin, samalla päivitetään tarvittaessa korttelialueiden käyttötarkoitus, rakennusoikeudet ja muut asemakaavamääräykset.

Korttelin 9049 alueella on voimassa ympäristöministeriön 27.04.1983 vahvistama asemakaava, jossa korttelin käyttötarkoitus on teollisuusrakennusten korttelialuetta (T), kerrosluku II ja tehokkuus e=0.25. Teollisuusraidealueen (LRT) pohjois-osassa on voimassa ympäristöministeriön 2.9.1998 vahvistama asemakaava.

Päätös

Kaavoituspäällikkö päättää käynnistää asemakaavan ja tonttijaon muutoksen 9.kaupunginosan korttelin 9049 tonteilla 1-3 sekä teollisuusraidealueella, Ahjotie. Asemakaavan ja tonttijaon muutoksella tutkitaan tarpeettoman teollisuusraidealueen liittämistä ympäröiviin korttelialueisiin. Asemakaavan ja tonttijaon muutos saatetaan vireille sekä valmisteluvaiheen kuulemista varten yleisesti nähtäville. Asemakaavan muutoksen hyväksyy yhdyskuntasuunnittelun lautakunta.

Allekirjoitus

Kaavoituspäällikkö Markku Pyhäjärvi

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut