§ 6 Kohdeavustus/Taipumattomat ry, Naisten 10 Rovaniemi

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

5.6.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Taipumattomat ry, Naisten 10 Rovaniemi on hakenut nuorisotoiminnan kohdeavustusta Rovaniemellä 17.6.2023  järjestettävän Naisten 10 Rovaniemi - Hyvän mielen liikuntatapahtuman markkinointikuluihin.

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten. 

 

Perustelu

Hyvinvointilautakunta on 1.2.2023 kokouksessaan hyväksynyt vapaa-ajan palvelualueen avustusohjeet.

Vapaa-ajanpalveluiden avustusohjeen kohdassa 3.2.2 määritellään tahot, jotka voivat saada kohdeavustusta. Taipumattomat ry ei täytä määriteltyjä ehtoja.

 

Nuorisotoiminnan koordinaattori Henrietta Kangas

Esitän, että Taipumattomat ry, Naisten 10 Rovaniemelle, ei myönnetä kohdeavustusta Rovaniemellä 17.6.2023  järjestettävän Naisten 10 Rovaniemi - Hyvän mielen liikuntatapahtuman markkinointikuluihin. 

 

  

 

 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, ettäTaipumattomat ry, Naisten 10 Rovaniemelle, ei myönnetä kohdeavustusta Rovaniemellä 17.6.2023  järjestettävän Naisten 10 Rovaniemi - Hyvän mielen liikuntatapahtuman markkinointikuluihin. 

 

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut