§ 35 Lainaanranta UO1 peruskorjaus, urakoitsijan valinta

Lataa 

ROIDno-2023-1201

Päätöspäivämäärä

12.5.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Määräaikaan 5.5.2023 mennessä saapui kaksi tarjousta. Tarjouksen jättivät Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy ja Kaukomaa Oy. Tarjousten avauksen ensimmäisessä vaiheessa tarkistettiin tarjouspyynnössä tarjoajayrityksille asetettujen kelpoisuusehtojen täyttyminen. Kaikki yritykset täyttivät asetetut kelpoisuusehdot. Toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Kaikki tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia. Kolmannessa vaiheessa suoritettiin tarjousten vertailu. Tarjousten vertailuperuste oli edullisin kokonaishinta.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin yhdyskuntatekniikan yksikkö ja Napapiirin Vesi Oy ovat pyytäneet tarjouksia Lainaanrannan katujen ja vesihuollon peruskorjauksesta. Hankinta sisältää Lainaankadun ja Valtakadun katujen sekä vesihuollon järjestelmien peruskorjauksen. Tarjouspyyntö on julkaistu julkiset hankinnat hankintailmoitukset.fi – ilmoituskanavassa 17.4.2023. Tarjousten jättämisen määräaika on päättynyt 5.5.2023.

Päätös

Päätän valita Lainaanranta UO1 peruskorjaus -nimisen urakan urakoitsijaksi edullisimman kokonaistarjouksen tehneen Kaukomaa Oy:n sekä valtuuttaa rakennuttajapäällikön allekirjoittamaan urakkasopimuksen ja muut urakkaan liittyvät asiakirjat valitun urakoitsijan kanssa. Tarjouksen kokonaishinta on 994472,00 € (alv 0%), josta katutöiden arvo on 455982,00 € (alv 0%) ja vesihuoltotöiden arvo on 538490,00 € (alv 0%).

Allekirjoitus

Vs. Toimialajohtaja Samppa Määttä

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut