§ 45 Rovaniemen taidemuseon amanuenssin toimen (vakanssinumero 00900006) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-1383

Päätöspäivämäärä

9.6.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Tanja Tuovila täyttää amanuenssin toimen kelpoisuusvaatimukset. Hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (TM). Lisäksi päätöksen perusteena on haastattelussa saatu vahvistus hänen osaamisestaan ja soveltuvuudestaan tehtävään.

 

Kuvaus

Rovaniemen taidemuseon amanuenssin toimeen (vakanssi nro 00900006) on palvelualuepäällikön täyttölupa ja toimen täyttöön on varattu määräraha taidemuseon talousarvioon.

Amanuenssi vastaa Rovaniemen taidemuseon alueellisesta vastuumuseotehtävästä. Amanuenssin keskeiset tehtävät ovat Rovaniemen taidemuseon alueellisen taidemuseotehtävän koordinointi ja suunnittelu, joka pitää sisällään muun muassa sidosryhmien neuvontaa, yhteydenpitoa alueella, taidekasvatusyhteistyötä, näyttely-yhteistyötä sekä tiedotusta.

Amanuenssin toimi oli haettava 31.5.2023 mennessä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla sekä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin intra- ja Internet-sivuilla ja Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla. Kyseessä oli anonyymi rekrytointi.

Toimen kelpoisuusehtona oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa alan työkokemus katsottiin eduksi.

Määräaikaan mennessä saapui 20 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin neljä henkilöä. Haastattelut järjestettiin 9.6.2023. Haastattelijana toimivat taidemuseonjohtaja Riitta Kuusikko ja hankepäällikkö Kaija Kähkönen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Taidemuseonjohtaja Riitta Kuusikko:

Esitän, että Rovaniemen taidemuseon amanuenssin toimeen (vakanssi nro 00900006) valitaan taiteen maisteri Tanja Tuovila.

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Rovaniemen taidemuseon amanuenssin toimeen (vakanssi nro 00900006) taiteen maisteri Tanja Tuovila.

 

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut