§ 18 Työmaapäällikön viran täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2022-4712

Päätöspäivämäärä

22.5.2023

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

HS 52 §

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Toinen avoinna oleva työmaapäällikön virka julistettiinuudelleen haettavaksi 21.4.2023 klo 12.00 mennessä. Hakuilmoitus on julkaistu kaupungin nettisivuilla, Kuntarekry.fi -sivustolla, te-palvelut.fi -sivustolla ja mahdollisuuksien mukaan muilla digitaalisilla kanavilla. Virkaan haki määräajassa 4 hakijaa, joista 2 täytti vaaditut kelpoisuusehdot. Hakijoista valittiin hakemusten perusteella 2 kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa haastatteluun anonyymeinä.

Haastattelut suoritti haastatteluryhmä, johon kuuluivat rakennuspäällikkö Juha Välitalo, rakennustekninen asiantuntija Arto Kerimaa ja hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg. Haastatelluista hakijoista Joonas Putaansuu osoitti parhaiten haastatteluissa ja hakuasiakirjoissa osaamista ja kykyä tehtävän hoitamiseen. Hänen vahvuuksinaan nousivat esiin pitkä kokemus vastaavan työnjohtajan työnjohtotehtävistä. Putaansuulla on hyvä kokemus työmaahallinnan ohjelmistoista sekä hyvä aikataulutekniikoiden tuntemus. Lisäksi hän osoitti haastattelussa aktiivisuutta, järjestelmällisyyttä sekä kehityskykyisyyttä. Hänellä voitiin todeta haastattelujen yhteydessä olevan hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Näin ollen Putaansuun voidaan hakijoista parhaiten täyttävän viran hakuilmoituksessa todetut eduksi katsottavat tekijät.

Rakennuspäällikkö Juha Välitalo:

Esitän, että työmaapäällikön virkaan valitaan insinööri (AMK) Joonas Putaansuu. Valintaesitys perustuu kokonaisharkintaan, jossa hakijoiden arviointi perustuu tehtyyn ansiovertailuun, hakemuksiin ja haastatteluun.  Haastatteluryhmän yhteinen näkemys toteutettujen haastatteluiden perusteella on, että se sai kaikista haastatelluista Joonas Putaansuu parhaimman yleisvaikutelman ja hänen osaamisensa sekä henkilökohtaiset ominaisuutensa tukevat hakijoista parhaiten tehtävässä onnistumista. Virkaan valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Päätös

Päätän täyttää työmaapäällikön viran rakennuspäällikön esityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut