§ 36 Konttisenpuiston yleisö-WC rakennusurakka

Lataa 

ROIDno-2023-1010

Päätöspäivämäärä

22.5.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Tarjoukset avattiin 15.5.2023. Tarjousten avaustilaisuus ei ollut julkinen.

Asetettuun määräaikaan 15.5.2023 mennessä tarjouksen jättivät Hellman's Production Oy ja High Gienic Oy.

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajien tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä soveltuvuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan vaiheeseen.

High Gienic Oy ei täyttänyt kaikkia tarjouspyynnössä asetettuja soveltuvuusvaatimuksia. Tarjouksessa ei ollut ilmoitettu vaadittuja tietoja koskien maanrakennustöiden referenssikohteita. High Gienic Oy:n tarjous suljettiin tarjouskilpailun ulkopuolelle.

Hellman's Production Oy vakuutti täyttävänsä kaikki lakisääteiset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset soveltuvuudelle asetetut vaatimukset. Tilaaja selvittää valitulta tarjoajalta pyydetyt selvitykset ja todistukset ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Hellman's Production Oy:n tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

Tarjouspyynnön mukaan hankinnan valintaperusteena on halvin hinta. Tarjousten vertailua ei kuitenkaan tarvinnut suorittaa, koska tarjouspyynnön mukaisia tarjouksia saapui vain yksi. Hellman's Production Oy:n tarjouksen hinnan katsottiin olevan kohtuullinen.

Kuvaus

Rovaniemen kaupunki on pyytänyt tarjouksia uudesta WC-yksiköstä Konttisenpuistoon. Hankinnan kohteena on Konttisenpuiston julkisen WC:n rakennussuunnittelu ja WC-yksikön rakentaminen täysin valmiiksi saakka.

Kyseessä on kertahankinta. Urakkasopimus tulee voimaan, kun se on allekirjoitettu. Urakkasopimus päättyy, kun sopijapuolet ovat suorittaneet kaikki sopimuksen mukaiset velvoitteensa. Koko urakan on oltava täysin valmiina viimeistelytöineen ja luovutusaineistoineen lopputarkastusta varten 31.10.2023.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava rakennusurakka, joka kilpailutettiin rajoitettua hankintamenettelyä käyttäen Cloudian pienhankintapalvelussa. Hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupungin pienhankintaohjeita. Tarjouspyyntö lähetettiin 25.4.2023 kymmenelle (10) palveluntarjoajalle.

Tarjoukset tuli jättää 15.5.2023 klo 13.00 mennessä.

Päätös

Päätän, että Rovaniemen kaupunki hankkii Konttisenpuiston yleisö-WC:n rakennusurakkana Hellman's Production Oy:ltä 130 000 euron kokonaishintaan (alv 0 %). Lisäksi valtuutan kaupunginpuutarhurin allekirjoittamaan urakkasopimuksen valitun urakoitsijan kanssa.

Rovaniemen kaupunki solmii valitun urakoitsijan kanssa kirjallisen urakkasopimuksen.

Allekirjoitus

vs. toimialajohtaja Samppa Määttä

Organisaatiotieto

Sivistys- ja hyvinvointipalvelut