§ 19 Kiinteistönhoitajien tointen täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2023-1078

Päätöspäivämäärä

22.5.2023

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

Vastuualuepäällikön päätös 3.4.2023 § 14 Kiinteistönhoitajan irtisanoutuminen toimesta

HS 53 §

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskuksessa on ollut haettavana ajalla 6.4.2023 – 3.5.2023 kaksi kiinteistönhoitajan / koneenkuljettajan tointa. Tehtävään jätettiin määräaikaan mennessä 33 hakemusta, joista 17 täytti kelpoisuusehdot. Rekrytointi toteutettiin anonyyminä rekrytointina eli haastateltavat valittiin hakemus- ja työkokemustietojen perusteella ilman henkilöä identifioivia tietoja.

Hakijoista haastateltiin viisi. Haastattelut pidettiin ajalla 9.5.- 16.5.2023. Haastattelun suoritti haastatteluryhmä, johon kuuluivat kiinteistöpäällikkö Pauli Jokkala, kiinteistöinsinööri Ari Alatalo, kiinteistötyöjohtaja Timo Alanne ja palveluohjaaja Tero Ruokanen. Hakemusten ja haastattelujen perusteella haastatteluryhmä esittää, että kiinteistönhoitajan / koneenkuljettajan toimiin valitaan Hannu Holck ja Jussi Pihajoki.  Valittavilla on työpaikkailmoituksessa edellytetty tehtävään soveltuva koulutus ja laaja-alainen työkokemus kiinteistönhoidon ja / tai koneenkuljettajan tehtävistä. Varalle tehtävään esitetään valittavaksi Henri Sankala. Sankalalla on työpaikkailmoituksessa edellytetty tehtävään soveltuva koulutus ja laaja- alainen työkokemus koneenkuljettajan tehtävistä. Toimien täyttäminen ei aiheuta muutoksia tilapalvelukeskuksen henkilöstöbudjetissa.

Päätös

Päätän, että kiinteistönhoitajien/koneenkuljettajien toimiin valitaan esittelytekstissä todetuilla perusteilla Hannu Holck ja Jussi Pihajoki sekä varalle Henri Sankala. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Työsuhteen aloituspäivä on 1.9.2023.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut