§ 20 Tilapalvelukeskuksen työnjohtajan toimen täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2023-1928

Päätöspäivämäärä

23.5.2023

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

HS 52 §

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin konsernihallinnon Tilapalvelukeskuksessa on ollut avoimena työnjohtajan tehtävä ajalla 7.4.-28.4.2023. Hakuilmoitus on julkaistu kaupungin nettisivuilla, Kuntarekry.fi -sivustolla, Te-palvelut.fi -sivustolla ja mahdollisuuksien mukaan muilla digitaalisilla kanavilla. Virkaan haki määräajassa 19 hakijaa, joista 7 täytti vaaditut kelpoisuusehdot. Hakijoista valittiin hakemusten perusteella 3 kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa haastatteluun anonyymeinä.

Haastattelut suoritti haastatteluryhmä, johon kuuluivat rakennuspäällikkö Juha Välitalo, rakennustekninen asiantuntija Arto Kerimaa ja vastaava työnjohtaja Jouko Järvenpää. Haastatelluista hakijoista Esa Wannawiset osoitti parhaiten haastatteluissa ja hakuasiakirjoissa osaamista ja kykyä tehtävän hoitamiseen. Hänen vahvuuksinaan nousivat esiin monipuolinen kokemus rakentamisen tehtävistä niin kirvesmiehen kuin työnjohtotehtävien kautta. Wannawisetillä on myös kokemusta kuntotutkijan tehtävästä. Wannawiset on suorittanut ammattikorkeakoulututkinnon työnjohdon tutkinto-ohjelmasta. Wannawisetillä on hyvä kokemus työmaahallinnan ohjelmistoista sekä hyvä aikataulutekniikoiden tuntemus. Lisäksi hän osoitti haastattelussa aktiivisuutta, järjestelmällisyyttä sekä kehityskykyisyyttä. Hänellä voitiin todeta haastattelujen yhteydessä olevan hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Näin ollen Wannawisetin voidaan hakijoista parhaiten täyttävän työnjohtajan hakuilmoituksessa todetut eduksi katsottavat tekijät.

Rakennuspäällikkö Juha Välitalo:

Esitän, että työnjohtajan toimeen valitaan rakennusmestari (AMK) Esa Wannawiset. Valintaesitys perustuu kokonaisharkintaan, jossa hakijoiden arviointi perustuu tehtyyn ansiovertailuun, hakemuksiin ja haastatteluun. Haastatteluryhmän yhteinen näkemys toteutettujen haastatteluiden perusteella on, että se sai kaikista haastatelluista Esa Wannawisetista parhaimman yleisvaikutelman ja hänen osaamisensa sekä henkilökohtaiset ominaisuutensa tukevat hakijoista parhaiten tehtävässä onnistumista.

Toimen valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän työterveyshuollon antaman lausunnon ennen toimen vastaanottamista. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Päätös

Päätän rakennuspäällikön esityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut