§ 40 Teknisen sopimuksen mukaiset henkilökohtaiset lisät vuodelle 2023 kaavoituksen osalta ja korjaus pistemäärän 1,75 oikeuttamaan henkilökohtaiseen lisään

Lataa 

ROIDno-2023-60

Päätöspäivämäärä

24.5.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Kaupunginhallitus 19.10.2020 341§, Rovaniemen kaupungin hallintosäännön henkilöstöasioiden toimivaltaa koskevan luvun 6 jatkodelegointi
Elinvoimalautakunta 25.1.2022 § 9, Toimivallan delegointi elinvoimapalvelut toimialalla lisien osalta
Ympäristölauta 26.1.2022 § 15, Toimivallan delegointi elinvoimapalvelut toimialalla lisien osalta

Kuvaus

Kaupunginhallituksen hyväksymän Rovaniemen kaupungin teknisten sopimuksen palkkausjärjestelmään (TS) kuuluva henkilökohtainen lisä määritetään neljään suoritustasoon ja kahdeksaan osa-alueeseen jakautuvalla kokonaisarvioinnilla. 

Arviointi tehdään vuosittain. Arviointi sisältää esimiehen ja työntekijän välillä pidettävän kehityskeskustelun. Työsuoritusta koskevat työntekijäkohtaiset arviointitiedot ovat salassa pidettäviä. Arvioinnin tuloksen vahvistaa toimialajohtaja. 

Kaavoituspäällikkö on tehnyt työntekijöistään TS- palkkausjärjestelmän mukaiset kokonaisarvioinnit. Edelllä mainitut arviointitiedot (pisteet ja henkilökohtaisen lisän euroina) on koottu taulukkoon, joka on saatettu toimialajohtajan, hallintopäällikön ja henkilöstö- ja hallintojohtajan tietoon.  

Lisäksi tällä päätöksellä korjataan aiemman päätöksen henkilökohtainen lisä 91,07 euroon 1,75 pistettä saaneiden osalta. Päätöksen perusteena olleessa taulukossa on tältä osin ollut virheellisesti 90,45 euroa.

Henkilöstöjohtajan lausunto: Ei huomauttamista.

 

Päätös

Päätän TS-sopimuksen mukaiset henkilökohtaiset lisät vuodelle 2023 esittelytekstin ja liitteen mukaisesti. 

Allekirjoitus

Vs. toimialajohtaja Samppa Määttä

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut