§ 47 Kirjastonhoitajan toimen (vakanssinro 19910001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2019-3593

Päätöspäivämäärä

15.6.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

FM Päivi Kristiina Hoikka täyttää kirjastonhoitajan toimeen vaaditut kelpoisuusehdot ja hänellä on tehtävään sopivaa työkokemusta. Lisäksi valinnan perusteena on haastattelussa esille tullut osaaminen. 

 

Kuvaus

Kirjastonhoitajan toimi (vakanssinro 19910001) on ollut haettavana 5.6.2023 mennessä sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla, Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Toimeen on palvelualuepäällikön täyttölupa (31.5.2023 §41), se sisältyy kaupunginkirjaston henkilöstösuunnitelmaan ja sille on talousarviossa varattu määräraha.

Kirjastonhoitajan toimen tehtävänkuva on Rovaniemen kaupunginkirjastolle annetun Alueellisen kehittäjäkirjaston tehtäviien mukainen. Keskeisenä tehtävänä muun muassa Lapin kirjaston henkilöstön täydennyskoulutuksen järjestäminen.

Kirjastonhoitajan toimen kelpoisuusehtona oli soveltuva korkeakoulututkinto. Haussa käytettiin anonyymiä rekrytointia. Määräaikaan mennessä saapui 19 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin viisi (5) henkilöä, joista kaksi (2) perui hakemuksensa ennen haastatteluja. Haastattelut järjestettiin 12.6.2023 ja haastatteluryhmään kuuluivat kirjastonjohtaja Nina Sipola, erikoiskirjastonhoitaja Leena Kinnunen sekä asiakaspalvelupäällikkö Esko Nousiainen. 

Kirjastonjohtaja Nina Sipola:

Haastatteluryhmä esittää, että kirjastonhoitajan toimeen (vakanssi nro 19910001 ) valitaan FM Päivi Kristiina Hoikka, 1. varasijalle valitaan FM Heli Paaso-Rantala.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Rovaniemen kaupunginkirjaston kirjastonhoitajan toimeen (vakanssinro 19910001) FM Päivi Kristiina Hoikka ja hänen kieltäytymisensä varalle FM Heli Paaso-Rantala.

 

Allekirjoitus

Merja Tervo
 

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut