§ 50 Vaaranlammen monitoimitalon rakennuttaja- ja valvontatehtävät

Lataa 

ROIDno-2023-1376

Päätöspäivämäärä

25.5.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Valmistelija

Juha Välitalo, rakennuspäällikkö, juha.valitalo@rovaniemi.fi

Hankinnan kohde

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus on pyytänyt tarjouksia Vaaranlammen monitoimitalon rakennuttaja- ja valvontatehtävistä.

Hankinnan sopimuskausi

Hankinnan sopimuskausi on 1.6.2023 - 1.8.2028.

Hankintaan sisältyy optio jatketun takuun (yli 3 vuotta) osalta, jolloin tehtävät suoritetaan tuntihinnoin. Takuuaika hankkeessa on seitsemän (7) vuotta.

Ilmoitus- ja hankintamenettely

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä palveluhankinta, johon sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä. Hankintamenettelynä on ollut avoin menettely. Hankinnasta on julkaistu 28.4.2023 hankintailmoitus HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö on julkaistu myös Tarjouspalvelussa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/rovaniemi sekä Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla.

Tarjoukset tuli jättää 17.5.2023 klo: 12:00 mennessä.

Tarjoajat

Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti vain yksi tarjoaja: A-Insinöörit Lappi Oy:n ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n ryhmittymä.

Tarjoajan kelpoisuus

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajan tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä kelpoisuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan vaiheeseen. Tarjoaja vakuutti täyttävänsä kaikki lakisääteiset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset kelpoisuudelle asetetut vaatimukset vastaamalla vaatimuksiin ”Kyllä”. Tilaaja selvittää tarjoajalta pyydetyt selvitykset ja todistukset ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus. Tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

Päätöksen peruste

Hankinnan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka perusteena on halvin hinta.  Saapuneen tarjouksen kattohinta oli 214.500 euroa (alv 0%). Tarjouksen kattohintaan sisältyy työtä yhteensä 2430h. Työn tuntihinnaksi muodostuu näin ollen noin 88,27 euroa/h. Koska tarjouksia saapui ainoastaan yksi, ei tarjousten vertailua tarvinnut suorittaa ja saapuneen tarjouksen tarjoushintaa voitiin pitää kohtuullisena.

Päätös

Päätän hankkia Vaaranlammen monitoimitalon rakennuttaja- ja valvontatehtävät A-Insinöörit Lappi Oy:n ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n ryhmittymältä tarjouksen mukaiseen kattohintaan 214.500 euroa (alv 0%). Hankintapäätöksen saatua lainvoiman, solmitaan hankinnasta tarjouspyynnön mukainen hankintasopimus.

 

Allekirjoitus

Henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut