§ 48 Lapin maakuntamuseon amanuenssin toimen (vakanssi nro 900002) täyttö

Lataa 

ROIDno-2020-3713

Päätöspäivämäärä

20.6.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Riina Koskiniemi täyttää amanuenssin toimen kelpoisuusehdot. Hänellä on filosofian maisterin tutkinto (kulttuuriantropologia) sekä tehtävän vaatimuksia vastaava ja riittävä soveltuva työkokemus. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan amanuenssin toimeen. 

 

Kuvaus

Maakuntamuseon johtaja Hanna Kyläniemi: 

Lapin maakuntamuseon amanuenssin toimi (vakanssi nro 900002) on ollut haettavana 9.6.2023 mennessä. Toimeen on palvelualuepäällikkö Merja Tervon täyttölupa 15.5.2023, §40. Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla ja Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla. Haku toteutettiin anonyyminä rekrytointina. 

Määräaikaan mennessä saapui 23 hakemusta. Neljä hakijaa kutsuttiin haastatteluun. Kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Museologian ja / tai konservaattorin opinnot, tietojärjestelmien tuntemus, alueen historian tuntemus, monipuolinen kielitaito ja yhteistyötaidot. Kyky itsenäiseen työskentelyyn katsottiin eduksi. 

Päätösesitys on tehty kokonaisarvioinnin perusteella, jossa on otettu huomioon sekä hakemuksessa että haastattelussa esille tulleet asiat suhteessa hakukuulutuksen kriteereihin. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Esitän, että Lapin maakuntamuseon amanuenssin toimeen (vakanssi nro 900002) valitaan FM (kulttuuriantropologia) Riina Koskiniemi. 

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti Lapin maakuntamuseon amanuenssin toimeen (vakanssi nro 900002) FM Riina Koskiniemi. 

 

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut