§ 20 Kotoutumispalveluiden toimisto- ja asiakaspalvelutilojen siivouspalvelut

Lataa 

ROIDno-2023-2070

Päätöspäivämäärä

30.5.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Tarjoukset vertailtiin, ja hankinnan valintaperusteena on halvin kuukaushinta. Hinnaltaan halvimman tarjouksen jätti ISS palvelut Oy.

Tarjousten vertailuhinnat  (alv.0 %):
​​​ISS palvelut Oy 165,00€/kk
Tomerin Oy 210,38 €/kk
N-Clean Oy 226,00 €/kk
SOL palvelut Oy 250,00 €/kk
Rollo Clean 290,00 €/kk

Kuvaus

Hankinnan kohde: 

Rovaniemen kaupungin kotoutumispalvelut pyysivät tarjouksia kotoutumispalveluiden uusien tilojen siivouspalveluista. Siivouspalvelut sisältävät viikkosiivouksen (1 krt/viikko) osoitteessa Ainonkatu 1 sijaitseviin toimisto- ja asiakaspalvelutiloihin. 

Hankinnan sopimuskausi ja optio

Hankinnan sopimuskausi on toistaiseksi voimassaoleva ja sopimus astuu voimaan, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Tilaaja hankkii optiona mahdollisuuden hankkia valitulta palvelutuottajalta 1 - 2 kertaa vuodessa perusteellisemman peruspesun. Tarjottua optiota ei oteta huomioon tarjousten vertailussa. Tilaaja päättää option käytöstä erikseen. Optiossa on kyse tilaajan oikeudesta, ei velvollisuudesta.  

Ilmoitus- ja hankintamenettely ja saadut tarjoukset

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta, joka kilpailutetaan rajoitettua hankintamenettelyä käyttäen. Hakintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhakintaohjeita. Rovaniemen kaupunki pyysi tarjoukset siivouspalveluista viideltä (5) palvelutuottajalta: ISS palvelut Oy, Tomerin Oy, N-Clean Oy, SOL palvelut Oy ja Rollo Clean. 
 




 

Päätös

Päätän, että Rovaniemen kaupunki hankkii kotoutumispalveluiden toimisto- ja asiakaspalvelutilojen siivouspalvelut ISS palvelut Oy:ltä. Rovaniemen kaupunki solmii valitun palveluntarjoan kanssa kirjallisen hankintasopimuksen. 

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö, Elinkeinot ja työllisyys, Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut