§ 21 Napsun monitoimitalon johtajan valinta

Lataa 

ROIDno-2023-2463

Päätöspäivämäärä

21.6.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Sivistys- ja hyvinvointipalvelut

Kuvaus

Napsun monitoimitalo aloittaa toimintansa 1.8.2025. Monitoimitalossa toimii koulu, nuorisotila, Lapin hyvinvointialueen järjestämät oppilashuollon- ja kouluterveydenhoidon palvelut, liikuntapalveluiden ja kaikkien toimijoiden yhteinen turnaus- ja tapahtumasali, kansalaisopiston kursseja iltaisin ja viikonloppuisin ja seurakunnan eri toimintoja mm. iltapäiväkerho, kerho- ja diakoniatoimintaa. Lisäksi läheisen päiväkodin kanssa tapahtuu tilojen yhteiskäyttöä ja toiminnallista yhteistyötä aina kun se on tarkoituksenmukaista. 

Napsun monitoimitalossa johtamisjärjestelmä tukee yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Tavoitteena on luoda sellainen järjestelmä, joka mahdollistaa läsnäolevan johtajuuden. Johtaminen tapahtuu yhdessä tehden tiimijohtajuuden kautta. Napsun monitoimitalossa toimivaan Napapiirin peruskouluun tulee rehtori, apulaisrehtori ja apulaisjohtaja sekä 6-7 tiimijohtajaa.

Monitoimitalon toiminnallisen kokonaisuuden johtamiseen nimetään monitoimitalon johtaja. Hänen tehtävänään on:  
- Monitoimitalon toimintakulttuurin kehittäminen kaikkien käyttäjäryhmien tarpeet huomioiden.
- Tilojen käytön koordinointi kaikkien käyttäjäryhmien tarpeet huomioiden.
- Monitoimitalon kokonaisturvallisuudesta vastaaminen ja turvallisuuskäytäntöjen kehittäminen yhteistyössä kaikkien talon toimijoiden kanssa.
- Turvallisuussuunnitelmien laatiminen ja päivittäminen ja muiden turvallisuustoimien organisointi (mm. poistumisharjoitukset ja turvakävelyt). 
- Monitoimitalon esittelyjen organisointivastuu (ulkopuolisille vierailijoille).
- Toimia eri käyttäjäryhmien ja ulkopuolisten yhteistyötahojen sekä kiinteistön omistajan yhteyshenkilönä.
- Hyväksyä monitoimitaloon liittyvät laskut.

Napsun monitoimitalon johtajan tehtävään nimetään peruskoulun rehtori Tiina Mölläri 1.8.2023 alkaen. Hänen vastuullaan on jo monitoimitalon suunnittelu- ja rakentamisen vaiheessa yhtenäisen toimintakulttuurin luominen ja kaikkien käyttäjäryhmien osallistaminen. Toiminnan käynnistyessä hän vastaa edellä kirjatuista tehtävistä. Monitoimitalon johtajan korvaus maksetaan Rovaniemen kaupungin sivistyspalvelujen johtoryhmässä 31.8.2018 määriteltyjen periaatteiden mukaan (liite 1).

Päätös

Toimialajohtaja Antti Lassila:

Napsun monitoimitalon johtajan tehtävään nimetään peruskoulun rehtori Tiina Mölläri 1.8.2023 alkaen.

Allekirjoitus

Antti Lassila, toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut