§ 21 Työllisyys- ja yrityskoordinaattorin valintapäätös

Lataa 

ROIDno-2023-2209

Päätöspäivämäärä

6.6.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Palvelualuepäällikkö päättää alaisensa organisaation henkilöstövalinnoista niiltä osin,​ kuin toimivalta ei ole yksikön esimiehellä. (Henkilöstöasioiden  delegointi elinvoimapalvelut toimialalla, 16.2.2021)

 

Hakuasiakirjojen, niistä laaditun ansiovertailun ja suoritettujen haastattelujen perusteella virkaan valitaan tradenomi Päivi Rissanen.

Rissasella on tehtävään vaadittava soveltuvuus sekä eduksi katsottavaa käytännön kokemusta ja osaamista työllisyyspalveluista sekä aiempaa kokemusta työnantajayhteistyöstä.

Hänellä on myös aiempaa kokemusta kehittämishankkeen johtamisesta sekä koulutuspalveluiden tuntemusta. Hän tuntee myös työtä ohjaavaa lainsäädäntöä.

Haastattelun, hakuasiakirjojen ja aiemman työkokemuksen perusteella hakija täyttää myös muut tehtävässä onnistumisen edellytykset.

Kuvaus

Työllisyyspalveluissa on ollut haettavana työllisyys- ja yrityskoordinaattorin toistaiseksi voimassa oleva virka (vakanssinumero 85379001).

Virka oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin nettisivuilla sekä TE-toimiston sivuilla. Hakuaika alkoi 27.4.2023 ja päättyi 12.5.2023.

Viran kelpoisuusehtona oli soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi eduksi katsottiin käytännön osaaminen ja kokemus työllisyyspalveluista sekä aiempi kokemus työnantajayhteistyöstä sekä kehittämistyöstä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeisyyttä, verkostossa toimimisen taitoja sekä kykyä tuloksekkaaseen työnantajayhteistyöhön. 

Virkaa määräajassa hakeneita oli 35, joista kaksi keskeytti hakuprosessin haastatteluvaiheessa. Hakijoista 34 täytti viran kelpoisuusehdon.

Hakijoista haastatteluun valittiin 4 hakijaa hakuasiakirjojen ja työkokemuksen perusteella. Kaksi haastatteluun kutsuttavista keskeytti hakuprosessin.

Haastattelut toteutettiin 23.-24.5 ja niihin osallistui palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu sekä palveluvastaava Päivi Kuusela. 

 

Päätös

Päätän, että työllisyys- ja yrityskoordinaattorin virkaan (vakanssinumero 85379001) valitaan tradenomi Päivi Rissanen.

Aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Virkaan valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, tämä päätös on ehdollinen siihen saakka.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa työn aloituspäivämäärästä lukien.

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut