§ 22 Erityissuunnittelijan vakanssin nimikkeen muuttaminen ja julistaminen haettavaksi

Lataa 

ROIDno-2023-2340

Päätöspäivämäärä

13.6.2023

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Päätöksenteon ja johdon palvelut -yksikössä on avoinna erityissuunnittelijan toimi, jonka tehtäväalueeseen sisältyy kaupunkistrategian valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäviä sekä tiedolla johtamisen ja ennakkovaikutusten arvioinnin prosessien kehittämiseen ja toteuttamiseen liittyviä tehtäviä. Toimi on ollut julkisesti haettavana.  Kaupungissa on vahvistettu uuden kaupunkistrategian myötä strategiatyötä mm. osana talousarvioprosesseja sekä käynnistetty tiedolla johtamisen ja ennakkovaikutusten arviointiprosessien kehittäminen. 

Toimen täyttöprosessin aikana on todettu, että strategiaprosessin valmistelun ja täytäntöönpanon, tiedolla johtamisen sekä ennakkovaikutusten arvioinnin kehittämiseksi koko kaupungin tasolla on perusteltua ja tarkoituksenmukaista täyttää toimi siten, että tehtävänimike muutetaan strategia- ja kehittämispäällikön nimikkeeksi. Päällikkönimike antaa toimenhaltijalle vahvemman itsenäisen mandaatin toimen tehtävien hoitamiseen ja mahdollistaa laajemman hakijajoukon saamisen kaupungin kehittämisen kannalta keskeiseen tehtävään. Lisäksi se mahdollistaa paremmin asiantuntijatiimin ja poikkihallinnollisten ryhmien vetämiseen liittyvän työn. Koska toimen tehtävät eivät muutu olennaisesti toiseksi, muutos voidaan toteuttaa tehtävänimikkeen muutoksena. Muutoksella ei ole myöskään suuria kustannusvaikutuksia.


 

Päätös

Päätän keskeyttää erityissuunnittelijan toimen täyttämisen ja  muuttaa erityissuunnittelijan toimen (vakanssinumero 49310002) tehtävänimikkeen strategia- ja kehittämispäällikön nimikkeeksi. Strategia- ja kehittämispäällikön toimi avataan haettavaksi 11.8.2023 mennessä. 

 

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut